aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝίκη της ΑΕΛ με τον Αβραάμ (video)

Νίκη της ΑΕΛ με τον Αβραάμ (video)

Η ΑΕΛ μπήκε από το πρώτο λεπτό με επιθετικές τάσεις απέναντι στον Πανελευσινιακό, ο οποίος «ταμπουρώθηκε» και παίζοντας ένα παθητικό ποδόσφαιρο, απλά… περίμενε και προσπαθούσε να αναχαιτίζει κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων. Με την κατοχή να είναι συντριπτικά υπέρ της ομάδας του Σάκη Τσιώλη και την μπάλα να παίζεται συνεχώς μπροστά από την περιοχή των φιλοξενούμενων, το γκολ δεν άργησε να έρθει.

Στο 30’, έπειτα από αρκετά λεπτά «πολιορκίας» στην περιοχή της ομάδας του Θανάση Δημόπουλου, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Ντοντό. Επειτα από γύρισμα από τα αριστερά, η άμυνα των φιλοξενούμενων αντί να διώξει έδωσε… πάσα στον επιθετικό της ΑΕΛ, ο οποίος σούταρε με τη μία για να ανοίξει το σκορ. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλοί πίεζαν για ένα ακόμη τέρμα.

Στην επανάληψη, μέσα σε πέντε λεπτά μπήκαν δυο γκολ. Την αρχή έκανε ο Πανελευσινιακός, που στο 51’ με καταπληκτική κεφαλιά του Αγγελούδη ισοφάρισε σε 1-1. Οι πανηγυρισμοί, όμως, της φιλοξενούμενης ομάδας δεν κράτησαν για πολύ, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα, η ΑΕΛ «απάντησε» και με τον Αβραάμ, έκανε το 2-1.

Σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Το ματς κύλησε στον ίδιο ρυθμό με την ΑΕΛ να χάνει ευκαιρίες για τρίτο γκολ, το οποίο δεν ήρθε ποτέ και τον Πανελευσινιακό να είναι ακίνδυνος. Η ΑΕΛ πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, φτάνοντας τους 3 θαβμούς, ενώ στο… μηδέν παρέμεινε η ομάδα της Ελευσίνας.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μασούρας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Κόντορ, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (55’ Χοτζάλι), Ντοντό (55’ Ναζλίδης), Καπός, Ουρτάδο, Αβραάμ (55’ Κουτσιανικούλης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Γραικός, Δημόπουλος, Κασνέτσης (68’ Παλαιολόγος), Στόγιος (46’ Μεξής), Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Αγγελούδης (72’ Ναούμ)

Βαθμολογία
ΠΑΟΚ 3
Τρίκαλα 3
ΑΕΛ 3
Πανελευσινιακός 0

Επόμενη αγωνιστική (13/12)
Τρίκαλα-ΑΕΛ
Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ