aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝέα υπόσχεση του Πούτσε

Νέα υπόσχεση του Πούτσε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχουν περάσει έξι αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά οι αγωνιστικές αδυναμίες της Ανόρθωσης φαίνονταν από τα φιλικά. Αν και πολλοί πίστευαν πως η βελτίωση θα ερχόταν στα επίσημα ματς, η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στο -11 από την κορυφή, είναι εκτός εξάδας, δεν έχει κερδίσει κανένα εντός έδρας παιχνίδι και απογοητεύει με την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά δικαιολογημένα προκαλούν ανησυχία στον κόσμο και τη διοίκηση, η οποία για την ώρα στηρίζει τους Αντόνιο Πούτσε και Αλμπέρτο Μπενίτο. Το καίριο ερώτημα είναι μέχρι πότε θα γίνεται αυτό. Ο Πούτσε έχει στείλει ξανά το μήνυμα στους ανθρώπους της ομάδας ότι μετά τη διακοπή η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη και πολύ πιο ελκυστική. Παρόμοια υπόσχεση έχει δώσει ξανά, αλλά δεν δικαιώθηκε.

Το ματς λοιπόν με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θεωρείται κλειδί όχι μόνο για την Ανόρθωση, μα και για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος βρίσκεται υπό διαρκή αμφισβήτηση. Ο Πούτσε δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πάρει αυτά που θέλει από τους παίκτες του.

Μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές ποιοτικά να υστερούν, όμως ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» δεν έχει καταφέρει να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του το καλύτερο δυνατό. Δεν έχει καταφέρει να τους κερδίσει και να τους κάνει να παίζουν και για τον ίδιο. Με κάποιες αλλαγές και δοκιμές στο γήπεδο «μπλοκάρει» πολλές φορές την ομάδα του σε μια τακτική η οποία στο τέλος της ημέρας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στην ομάδα. Γι’ αυτό και το παιχνίδι με την Ομόνοια κρίνεται καθοριστικό.

Αν έρθει ακόμη μία αποτυχία τότε τα σύννεφα πάνω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα πυκνώσουν ακόμη περισσότερο και η ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει ακόμη χειρότερη κατάσταση. Κόσμος και διοίκηση περιμένουν το ματς με την Ομόνοια και ο Πούτσε προσπαθεί να βρει τη φόρμουλα για να παρουσιάσει μια ομάδα αντάξια του ονόματος και του εκτοπίσματος του βαρωσιώτικου σωματείου.

Ηρεμία, καθαρό μυαλό, ανασυγκρότηση

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά πιεστικές στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Η κακή εμφάνιση με την ΑΕΛ (0-0) και γενικά το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν, έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολο σημείο. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η ομάδα θα προσπαθήσει να ηρεμίσει και με πιο καθαρό μυαλό να ανασυγκροτηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ