aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝέα συνέλευση, μένει ο πρόεδρος, 6.800.000 ευρώ το χρέος! (pics)

Νέα συνέλευση, μένει ο πρόεδρος, 6.800.000 ευρώ το χρέος! (pics)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν βγήκε άσπρος καπνός από τη μαραθώνια Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης. Η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μετατέθηκε για τις 27 Ιουνίου και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Η Συνέλευση είχε διάρκεια τριών ωρών και πέρασε από διάφορα στάδια: χειροκροτήματα, ένταση, απολογία και στο τέλος κλίμα ενότητας. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης άφησε ανοικτό το παράθυρο για παραμονή του στην προεδρία και να συνεχίσει το έργο του, με την προϋπόθεση να έρθει κοντά στον σύλλογο ο κόσμος και να βοηθήσει σημαντικά στο οικονομικό. Το ποσό που περιμένει ο πρόεδρος της Ανόρθωσης από τους επιφανείς και όχι μόνο Ανορθωσιάτες σε αυτό το διάστημα είναι περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

«Πιστεύω πως ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος. Υπάρχει κάποια ενότητα, μιλήσαμε με τους οργανωμένους και με αρκετό κόσμο. Πιστεύω ότι η στήριξη που εκφράστηκε στο άτομό μου και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν εξαιρετική, μπορώ να πω και συγκινητική. Έχω εισπράξει πάρα πολλές υποσχέσεις. Το θέμα είναι να γίνουν πράξεις. Έχω αναλάβει τη δέσμευση να μείνω με το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι την εκλογική Συνέλευση που θα γίνει στις 27 Ιουνίου», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του μετά το τέλος της ψεσινής Γ.Σ.

Κληθείς να τοποθετηθεί για το παράθυρο που άφησε ανοικτό για να συνεχίσει και μετά τις 27 Ιουνίου, είπε: «Αυτό το παράθυρο υπάρχει μετά από τη σημερινή καθολική στήριξη του κόσμου. Περάσαμε δύσκολα κι απόψε, το θέμα είναι τι θα κάνουμε τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Αυτοί οι επιφανείς που ήρθαν πρέπει να βοηθήσουν για να μπορέσουμε να βρούμε τα λεφτά και να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στις υποσχέσεις που έλαβε από τον κόσμο και το ποσό που χρειάζεται το συντομότερο ο σύλλογος: «Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε για όλες τις υποχρεώσεις μας μέχρι το τέλος Ιουνίου περίπου 650.000 ευρώ. Ο κόσμος ήρθε να στηρίξει οικονομικά. Ηθική στήριξη, την έχω. Αυτό που θέλω είναι οικονομική στήριξη και είδα ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν οικονομικά. Ελπίζω να είμαστε καλύτερα τις επόμενες 2-3 βδομάδες. Ο μοναχικός καβαλάρης δεν πάει πλέον».

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Γενική Συνέλευση, στην οποία παραβρέθηκαν πέραν των 200 μελών, ανακοινώθηκε ότι το χρέος του συλλόγου είναι 6.800.000 ευρώ. Ο Πουλλαΐδης δέχθηκε «επίθεση» από μέλος του σωματείου για τις κινήσεις του, κυρίως τον Ιανουάριο με την μη ικανοποιητική ενίσχυση. Εκνευρίστηκε, αντέδρασε και λίγο αργότερα απολογήθηκε στον φίλο της Ανόρθωσης.

Ένα θέμα που συζητήθηκε ήταν και η μη πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια όταν υπήρχε η ευκαιρία πριν από έναν χρόνο. «Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης πήραμε κάποιες ορθές και κάποιες λανθασμένες αποφάσεις», ήταν η απάντηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ