aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗNέα Σαλαμίνα: «Οι λόγοι που είπαμε ΟΧΙ σε παραχώρηση του Μιχαήλ»

Nέα Σαλαμίνα: «Οι λόγοι που είπαμε ΟΧΙ σε παραχώρηση του Μιχαήλ»

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας παραθέτει τους λόγους που είπε ΟΧΙ σε παραχώρηση του Νεόφυτου Μιχαήλ.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΑΣ Αμμοχώστου θέλει να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς της ομάδας με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Νεόφυτος Μιχαήλ, θα παραμείνει στο ρόστερ και δεν παραχωρείται σε άλλη ομάδα.

Όπως είχαμε υπογραμμίσει από την πρώτη στιγμή δεν πρόκειται να προβούμε σε βιαστικές κινήσεις σε ότι αφορά παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών και οι τελικές αποφάσεις παίρνονται πάντοτε με γνώμονα το καλό του σωματείου μας.

Το γεγονός ότι η είχαμε μικρό χρονικό διάστημα για να βρούμε μια καλή, αξιόπιστη και οικονομική λύση και το γεγονός ότι ο Νεόφυτος καλύπτει θέση Κύπριου στο ρόστερ ως βασικός ήταν αποτρεπτικοί παράγοντες στο να αποδεχτούμε την πρόταση που μας είχε γίνει.

Επίσης η οικονομική πρόταση που μας είχε κοινοποιηθεί δεν κάλυπτε ούτε τη ρήτρα παραχώρησης του και σε καμία περίπτωση δε θα θέλαμε να χάσουμε ένα βασικό περιουσιακό στοιχείο μας χωρίς να ικανοποιηθούμε οικονομικά.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, το Δ.Σ. δεν αποδέχτηκε την πρόταση άλλης ομάδας και προχωράμε συγκεντρωμένοι και πεισμωμένοι για την έναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ