Νέα παρέμβαση Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης για «Παντελή τζιαι τον κάθε Παντελή»

Νέα καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης στην οποία απαντούν ουσιαστικά σε όσους κατηγόρησαν τον Παν.Συ.Φι. για ιδιαίτερη σχέση με τον πρώην πρόεδρο της εταιρείας, Ανδρέα Παντελή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αναγκαζόμαστε να επέμβουμε ξανά, γιατί πραγματικά κάποιοι έχουν τυφλωθεί και δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα ενώ αραδιάζουν σάχλες με την ευκολία που τους παρέχει ο λόγος του διαδικτύου.

Το συγκεκριμένο πανί που απεικονίζεται στην εικόνα, ήταν αυτό που μας συνόδευε στις πορείες μας που κάναμε ΜΟΝΟΙ ζητώντας την ΚΑΘΑΡΣΗ, ενώ αρκετοί κοιμόσασταν τον ύπνο του δικαίου. Διαχρονικά ο Παν.Συ.Φι. βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια σε όλους και όλα. Εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα, ότι είμαστε έτοιμοι αν μας παραδοθούν στοιχεία που θα καταδεικνύουν φθόνο ενάντια της ομάδας μας, να προχωρήσουμε σε όλα τα διαβήματα για την παραδειγματική τιμωρία όποιου έχει ασελγήσει.

Διαβάστε επίσης: Παν.Συ.Φι Ανόρθωση: «Ταφόπλακα του σωματείου οι όροι του Πουλλαΐδη»

Όσον αφορά τα κακόλογα και τις αερολογίες των γνωστών αγνώστων για την οποιαδήποτε σχέση μας με τον πρώην πρόεδρο Ανδρέα Παντελή, εννα σας το πούμε κυπριακά. “Εμείς Γ@@@@@@ τζαι τον Παντελή τζαι τον κάθε Παντελή”.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Τιμούρ, το μπάτζετ και ο Λέβι

Μακάρι να είχατε κάμει τα μισά που επιχειρήσαμε να κάμουμε κατά την φετινή χρονιά στο να φέρουμε την ομάδα στον ίσιο δρόμο, από την περιορισμένη θέση που είχαμε εκτός γηπέδων. Μακάρι να βλέπατε όλοι ποια είναι τα συμφέροντα της Ανόρθωσης σαν οικοδόμημα και όχι σε έναν αγωνιστικό χώρο από ένα συγκεκριμένο άθλημα. Προς όλους εσάς, εάν γνωρίζετε κάτι που δεν γνωρίζουμε για άτομα του Παν.Συ.Φι. σας καλούμε να τους εκθέσετε δημόσια και ονομαστικά και ο οργανισμός θα είναι στο πλευρό σας. Αν όχι, ΣΩΠΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ για το καλό της Ιδέας μας.

ΜΑΧΗΤΕΣ 1994».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ