aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝέα κλήση σε Κετσπάγια, «είναι σωστό να μετράμε τις λέξεις;»

Νέα κλήση σε Κετσπάγια, «είναι σωστό να μετράμε τις λέξεις;»

Ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας παρέπεμψε ξανά στον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ τον Τιμούρ Κετσπάγια για τις δηλώσεις που (δεν) έκανε στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββα Πηλακούτα, η ομάδα της Αμμόχωστου ενημερώθηκε σχετικά από την Ομοσπονδία και αναμένεται ότι θα του επιβληθεί νέα ποινή (πρόστιμο).

Θυμίζουμε πως ήδη η Ανόρθωση έχει τιμωρηθεί για δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια που έκανε μετά το τέλος του εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση και για το γεγονός ότι ο Γεωργιανός τεχνικός δεν τοποθετήθηκε στις συνεντεύξεις Τύπου μετά τους αγώνες με Ολυμπιακό και Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συνολικό ποσό που επιβλήθηκε στην Ανόρθωση είναι 11.000 ευρώ (5.000 +3.000 + 3000) και αναμένεται πως θα τιμωρηθεί με άλλες 3.000 ευρώ για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Το θέμα είναι να σκεφτούμε αν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Είναι ένα αν πρέπει να μιλά η όχι ο προπονητής και άλλο το πόσες λέξεις χρειάζεται να πει. Πρέπει να σκεφτούμε αν είναι σωστό να μετράμε τις λέξεις και να τον τιμωρούμε. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον προπονητή ότι από τη μία μιλά πολύ και από την άλλη ότι είναι λακωνικός», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Σάββα Πηλακούτα στον ΣΠΟΡ FM.

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ που βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Καταφέραμε με την απαραίτητη σοβαρότητα και πειθαρχία να προηγηθούμε. Πετύχαμε ένα δεύτερο τέρμα και κάπου εκεί αν και υπήρχε πολύς χρόνος, έδειχνε πως δύσκολα θα άλλαζε κάτι. Η νίκη μας αφήνει ικανοποίηση όπως και η γενικότερη παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Εθνικού: «Πλην του Καλτσά, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Έχουμε μόλις μερικές μέρες πριν από το παιχνίδι».

Για το βάθος που υπάρχει στην ομάδα: «Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο φετινό ρόστερ με περισσότερες επιλογές στις πλείστες γραμμές. Είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει εξάρτηση από κάποιο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όντως είναι θετικό που βλέπουμε ότι υπάρχει βάθος το οποίο έχει την απαραίτητη ποιότητα που θα μας βοηθήσει για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το επεισόδιο Οκριασβίλι-Κετσπάγια: «Ήταν μια έντονη συζήτηση όμως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι και παραμένει άψογο. Ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε χθες το βράδυ. Δεν υπάρχει λόγος δώσουμε συνέχεια στο θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ