aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝέα επαφή για Αρτυματά, παραμένει η διαφορά

Νέα επαφή για Αρτυματά, παραμένει η διαφορά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Προσπάθειες για να τελειώσει το θέμα Κωστάκη Αρτυματά το συντομότερο δυνατό καταβάλει η Ανόρθωση. Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει, στις επαφές που γίνονται, να ζητά το ποσό των 100.000 ευρώ από τη διοίκηση της «Κυρίας» για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ενώ φαίνεται να επιθυμεί και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να χαρίσει κάποια χρήματα που έχει να παίρνει ύψους περίπου 35.000 ευρώ.

Η Ανόρθωση δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει εξαψήφιο αριθμό χρημάτων για να αγοράσει έναν παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και θα επιδιώξει να ρίξει τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ, ώστε να υπάρξει κοινή γραμμή επικοινωνίας. Οι δυο πλευρές κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας άνοιξαν εκ νέου κύκλο διαπραγματεύσεων, αφού υπάρχει κοινή επιθυμία να ξεκαθαρίσει το σκηνικό εντός της βδομάδας. Ο Αρτυματάς έκανε ξεκάθαρο στον ΑΠΟΕΛ ότι θέλει να μετακομίσει στην Ανόρθωση και η ομάδα της Αμμοχώστου προσπαθεί να τον αποκτήσει πληρώνοντας αυτά που μπορεί και όχι αυτά που θέλει ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια περιμένει τις εξελίξεις στο «κεφάλαιο» Αρτυματάς, καθώς συνδέεται με την περίπτωση του Νταουσβίλι. Οι δυο ανασταλτικοί μέσοι έχουν παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά και αν αποκτηθεί ο Αρτυματάς πιθανόν να γίνουν δεύτερες σκέψεις από τον προπονητή της Ανόρθωσης για τον συμπατριώτη του άσο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δυο.

Στην Κύπρο αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα οι Λόρια και Οκριασβίλι, για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ανακοινωθούν, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τον Βγκορτς την επόμενη βδομάδα. Στις 24 Ιουνίου η Ανόρθωση θα αρχίσει δοκιμαστικά για μία βδομάδα. Θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές που ήταν δανεικοί την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ούτως ώστε να αξιολογηθούν από την τεχνική ηγεσία και εφόσον κριθεί ότι κάποιος ή κάποιοι μπορούν να μείνουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας θα πάνε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα δοθούν εκ νέου δανεικοί τη νέα σεζόν.

Σε μία άλλη εξέλιξη, ο Ρικάρδο Λαβόρδε αποδέχθηκε να πληρωθεί το ποσό των 150.000 ευρώ σε τρεις ισόποσες δόσεις, αντιλαμβανόμενος τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ