aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝα δώσουν τέλος στην αβεβαιότητα άμεσα

Να δώσουν τέλος στην αβεβαιότητα άμεσα

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Την επιστροφή του Χρίστου Πουλλαΐδη στην Κύπρο αναμένουν οι διοικητικοί συνεργάτες του ώστε να παρθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα της Ανόρθωσης σε οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο. Άμεσος στόχος, να τερματιστεί η περίοδος της αβεβαιότητας.

Οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται έτοιμοι να δουλέψουν εντατικά για να επιλύσουν εκκρεμότητες, να βρουν πηγές εσόδων, να ολοκληρώσουν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό (του Μπενίτο) και να πείσουν τον κόσμο να αφήσει στην άκρη τη δικαιολογημένη απογοήτευσή του.

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ή εσωστρέφεια», συμφώνησαν τα μέλη της διοίκησης του σωματείου στην προχθεσινή τους συνεδρία και συζήτησαν για τη δημιουργία επιτροπών, μία εκ των οποίων για αποτελεσματικότερη δραστηριοποίηση στον εμπορικό τομέα, όπως λέχθηκε.

Οι Τάσος Αναστασιάδης, Γιώργος Χατζηστεφάνου και Τάσος Ανδρέου επιλέχθηκαν ως οι εκπρόσωποι του σωματείου στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας, με αναπληρωματικό μέλος τον Ανδρέα Πουλλαΐδη.

Οι απόψεις στα ενδότερα της «Κυρίας» εξακολουθούν να ευνοούν την ανάθεση στον εκτελεστικό σύμβουλο Τάσο Ανδρέου, της αρμοδιότητας του διοικητικού υπεύθυνου για το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς επίσης και την τοποθέτηση του Μαρίνου Μήτρου στη θέση του γενικού διευθυντή. Ο μεγαλομέτοχος φέρεται θετικός, όμως η απόφαση αναμένεται να παρθεί με την επάνοδό του, όπως επίσης και για το ανοικτό κεφάλαιο της αναζήτησης εκτελεστικού προέδρου.

Το πιο σημαντικό στοίχημα που επιχειρούν να κερδίσουν οι διοικούντες αυτή την περίοδο αφορά στον δωδέκατο παίκτη της ομάδας. Αναγνωρίζουν πως χρειάζεται χρόνος και έργα για να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του, ιδιαίτερα μια καλή αρχή από την ομάδα, όμως θεωρούν απαραίτητη την ενότητα δυνάμεων σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Χαμογελούν δε με αισιοδοξία βλέποντας την αισθητή άνοδο στη διάθεση των καρτών διαρκείας. Διότι τα τελευταία 24ωρα οι ανανεώσεις (από τους 3.000 κατόχους της σεζόν 2015-16) ξεπετάχτηκαν στον αριθμό 1.200, χωρίς να υπολογίζονται οι 500 θέσεις των θεωρείων πολυτελείας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που αργά ή γρήγορα υπολογίζεται να καπαρωθούν και για τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ