aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Να αφήσουν τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του»

«Να αφήσουν τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του»

Αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής στο τηλεοπτικό κανάλι του Alpha ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Ο άσος της Ανόρθωσης ανέφερε τους λόγους που κατά την άποψή του η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης, ενώ μίλησε για τους Αντρέ Πάους και Νεόφυτο Λάρκου.

Για το τι έφταιξε φέτος: «Μπορώ να πω χίλιους λόγους, αλλά νομίζω ο μεγαλύτερος λόγος είναι το παιχνίδι που πήραμε με τον Απόλλωνα, από εκεί άρχισε η κατρακύλα, πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ενώ δεν είχαμε τις δυνάμεις για φέτος και δεν είχαμε και παίκτες που μπορούνε να κάνουνε πρωταθλητισμό».

Για το αν ο Πάους έπρεπε να φύγει: «Νομίζω όλοι είχαμε μερίδιο ευθύνης, αλλά νομίζω δεν έπρεπε να φύγει ο Πάους, έπρεπε να μείνει να κάνει τη δουλειά του. Αυτό επέλεξαν στη διοίκηση. Εντάξει…»

Για την παρουσία του Νεόφυτου Λάρκου: «Απ’ ότι φαίνεται δεν προλάβαινε να αλλάξει τα πράγματα. Ήταν πάρα πολύ αργά».

Για τη διοίκηση: «Δεν θέλω να πω κάτι. Ελπίζω να μείνει ο κ. Πουλλαϊδης και να μας βοηθήσει, όπως μας βοηθάει τόσα χρόνια».

Για τον νέο προπονητή: «Πρώτα από όλα να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του, να επιλέξει τους σωστούς ποδοσφαιριστές, να τους κάνει να πιστέψουν στους εαυτούς τους και στο τέλος μακάρι να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Για το ότι αγωνίζεται στην Ανόρθωση: «Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα και ελπίζω να κάνω περήφανο τον κόσμο στα επόμενα χρόνια και να πάρουμε τίτλους».

Για ενδεχόμενη μετεγγραφή στο εξωτερικό: «Είναι όνειρο ζωής να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό και φυσικά να πάρει και λεφτά η ομάδα από εμένα».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Δεν έχω πρόβλημα, όπου με θέλει ο προπονητής μου, αλλά περισσότερο μου αρέσει στο κέντρο, πιστεύω μπορώ να ανταποκριθώ καλύτερα. Αν πάρω φουλ χρονιά στο κέντρο, νομίζω θα γίνομαι καλύτερος σε κάθε ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ