aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝ. Παναγιώτου: «Έλειπαν από την Ανόρθωση Αντονίν και Τεχέρα»

Ν. Παναγιώτου: «Έλειπαν από την Ανόρθωση Αντονίν και Τεχέρα»

Για τη σημασία της νίκης επί της Ένωσης, την ευκαιρία του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς και τους Αντονίν και Τεχέρα μίλησε ο Νίκος Παναγιώτου. Ο παλαίμαχος άσος της Ανόρθωσης και νυν προπονητής της Κρασάβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM σχολίασε και τα ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την Κρασάβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κάποια πράγματα μας έφεραν στον 2ο όμιλο αλλά εμείς προσπαθούμε να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας αλλά και να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο».

Για τη μάχη της ανόδου στην Β’ Κατηγορία: «Θα έχει αρκετές φωνές. Δεν υπάρχει μεγάλο φαβορί. Αυτή την στιγμή έχει ένα προβάδισμα η ομάδα της ΑΕΖ και ξέροντας το υλικό που έχει την χρίζω πρώτο φαβορί. Για τις άλλες δύο θέσεις όμως θα γίνει μεγάλη μάχη. Ο Οθέλλος είναι σταθερός, ο Αχυρώνας – Ονήσιλος έχει ένα μεγάλο μπάτζετ, η Πέγεια με εντυπωσίασε με την ομάδα της ενώ και ο Εθνικός κλασικά θέλει να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία. Επίσης για την Ομόνοια 29ης Μαΐου οι επόμενοι δύο αγώνες θα είναι καθοριστικοί και τέλος ΜΕΑΠ και Ομόνοια Αραδίππου θα κάνουν και αυτές το δικό τους κομμάτι χωρίς να είναι αδιάφορες».

Για τη νίκη της Ανόρθωσης και την πολύ καλή παρουσία: «Τα πρώτα εξήντα λεπτά ήταν καλή η εμφάνιση και δεν έδωσε δικαιώματα στην Ένωση. Η Ανόρθωση μέχρι το εικοστό λεπτό αν δεν κάνω λάθος έφτιαξε τρεις με τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Θεωρώ ότι η εμφάνιση χαροποίησε τον κόσμο ως ένα σημείο και ο ψεσινός αγώνας επίσης έφερε ένα χαμόγελο στον κόσμο. Η μόνη διέξοδος πλέον είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και με τις δύο νέες μεταγραφές που θα έρθουν τότε μπορεί να το πετύχει. Πρέπει να έχει διάρκεια στις καλές εμφανίσεις όμως».

Για τα θέματα που είχε η Ανόρθωση αγωνιστικά: «Η Ανόρθωση φέτος δεν είχε καλή δημιουργία, πολλές φορές η δυστοκία που είχε την πλήγωσε και της δημιούργησε προβλήματα στο θέμα αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να γίνει ανασύνταξη και να έχει και την βοήθεια του κόσμου ο οποίος παρά την απογοήτευση δεν έλειψε ποτέ».

Για την παρουσία Βέσκο Μιχαΐλοβιτς: «Ο Βέσκο γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Ξέρει την πραγματικότητα και με την εντολή που του δόθηκε προσπαθεί να φτιάξει την ομάδα. Αυτό που δείχνει ο Βέσκο είναι ότι βρίσκει τις λύσεις απλά πρέπει να δοθεί και η ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στην Δόξα».

Για τους Τεχέρα και Αντονίν: «Τον Τεχέρα τον είδαμε περισσότερο από τον Αντονίν, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι σκόραρε μόλις στον δεύτερο του αγώνα. Δείχνει ότι έχει στοιχεία που θα βοηθήσουν την Ανόρθωση. Ο Τεχέρα είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, θέλει να περνά το παιχνίδι από τα πόδια του. Αυτοί οι δύο παίκτες έλειπαν από την ομάδα και ίσως να είναι βάλσαμο στην προσπάθεια της  να ανακάμψει».

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο: «Παίζουν οι δύο από τις τρεις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ευελπιστούμε ότι θα δούμε ένα ωραίο θέαμα. Δεν υπάρχει για μένα φαβορί. Θα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί από τους προπονητές και μέσα από τις αλλαγές τους. Είναι δύο ικανοί προπονητές, διαβάζουν το παιχνίδι και από αυτούς θα εξαρτηθεί η τελική έκβαση του ντέρμπι».

Για τα θετικά στοιχεία των δύο ομάδων: «Η ΑΕΚ σκοράρει ανελλιπώς και ο ΑΠΟΕΛ δεν δέχεται εύκολα γκολ. Άρα προμηνύεται ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ καλό και δυνατό. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής».

Για το παιχνίδι Ομόνοια – Πάφος FC: «Για την Πάφο είναι ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή. Η ομάδα του Μπεργκ δείχνει ώριμη για το καλύτερο και να κόψει πρώτη το νήμα. Έχει πολύ καλή ομάδα, παίζει επιθετικά και απέναντί της θα βρει την Ομόνοια η οποία δεν μας έχει πείσει ότι μπορεί φέτος να κατακτήσει τίτλο. Κάτι λείπει από την Ομόνοια. Δέχεται εύκολα γκολ και της λείπει η σταθερότητα. Από τα μεγάλα παιχνίδια και εννοώ τις τέσσερις πρώτες ομάδες κέρδισε μόνο την ΑΕΚ στην αρχή. Για μένα το φαβορί είναι η Πάφος».

Για τον αγώνα Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ: «Η Νέα Σαλαμίνα με βάση το μπάτζετ της κάνει εξαιρετική δουλειά και μπορεί να ελπίζει για την πρώτη εξάδα. Θα είναι κομβικό το παιχνίδι με την ΑΕΛ η οποία δύσκολα δέχεται γκολ και αποδεικνύει ότι μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική. Πιστεύω θα είναι κλειστό παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ