aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ«Μυστηριώδης και ανέκφραστος ο Λαΐφης, εκτός...»

«Μυστηριώδης και ανέκφραστος ο Λαΐφης, εκτός…»

Για τον καλό του φίλο Κωνσταντίνο Λαΐφη, μίλησε στη βελγική ιστοσελίδα «dhnet.be» ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Ανδρέας Μακρής. Ο Μακρής «έπλεξε» το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του, ενώ αποκάλυψε και πτυχές της προσωπικότητας του.

«Ο Κώστας είναι κάπως μυστηριώδης. Δεν είναι πολύ εκφραστικός, εκτός από το γήπεδο, αλλά εκτός ποδόσφαιρου, είναι αρκετά ήρεμος. Μπορεί να περάσει μια ολόκληρη μέρα στον καναπέ του. Είναι σαν και είναι δύο άνθρωποι ταυτόχρονα», ανέφερε ο Μακρής για τον χαρακτήρα του φίλου του.

Για το μέλλον του Λαΐφη σχολίασε: «Δεν το λέω γιατί είναι φίλος μου αλλά δεν έχει όρια, το περιθώριο προόδου είναι τεράστιο, είμαι πραγματικά περήφανος για το τι έχει πετύχει μέχρι στιγμής και ξέρω ότι μπορεί ακόμα να γίνει καλύτερος επειδή έχει επιμονή».

Για την πορεία τους στην Ανόρθωση ανέφερε:  «Ξεκινήσαμε μαζί στην ομάδα και αποχωρήσαμε μαζί το 2016. Έχουμε περάσει πολλά πράγματα, τον ξέρω πολύ καλά. Αρχικά ο προπονητής δεν ήθελε να του δώσει εμπιστοσύνη, αυτό τον τρέλαινε γιατί δούλευε πολύ μέσα στην βδομάδα αλλά δεν έπαιρνε ευκαιρίες. Αυτό τον σημάδεψε αλλά ο Κώστας ποτέ δεν παράτησε την προσπάθεια και ούτε εξέφραζε την απογοήτευση του. Την απογοήτευση αυτή την χρησιμοποίησε για να γίνει πιο δυνατός, και μια μέρα καθιερώθηκε και ποτέ δεν βγήκε από την ομάδα, καθώς εξελίχθηκε σε ένα από τους καλύτερους αμυντικούς της Κύπρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ