aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«My name is Koulouris, Efthimis Koulouris»

«My name is Koulouris, Efthimis Koulouris»

H δυναμική επιστροφή του 20χρονου επιθετικού στη σεζόν της καθιέρωσης στον ΠΑΟΚ. Γράφει «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ».

Αναλυτικά: «Με δύο γκολ εκ των οποίων το δεύτερο «κούνησε» ολόκληρη την Τρίπολη το βράδυ της Δευτέρας (Αστέρας Τρίπολης Vs ΠΑΟΚ) και διεκδικεί από τώρα μια θέση στα κορυφαία του φετινού πρωταθλήματος, ο Ευθύμης Κουλούρης δεν… συστήθηκε στο εγχώριο ποδοσφαιρικό κοινό, αλλά για την ακρίβεια… επανασυστήθηκε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο 20χρονος επιθετικός είχε προλάβει να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του με την ομάδα Νέων (Κ-20) του ΠΑΟΚ και αργότερα μέσω της προαγωγής του στους «μεγάλους». Την εποχή μάλιστα που συνυπήρχε με τον Βλάνταν Ιβιτς στις μικρές ομάδες του «Δικεφάλου του Βορρά», είχε φτάσει στο σημείο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των σκάουτερ της Ντόρτμουντ, της Λιλ, της Σάλκε, της Χόφενχαϊμ και να φτιάξει αυτό που λέμε…ονοματάκι.

Ο πιτσιρικάς Κουλούρης είχε γράψει στο κοντέρ 25 γκολ στο πρωτάθλημα U21, «σπάζοντας» το ρεκόρ του Κλάους Αθανασιάδη και φόρεσε το «παράσημο» του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στα πρωταθλήματα υποδομών.

Μετά το περυσινό επιτυχημένο «αγροτικό» στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, επέστρεψε το καλοκαίρι στην Τούμπα και εσχάτως άρπαξε την ευκαιρία της Τρίπολης όχι απλά από τα μαλλιά, αλλά τα ξερίζωσε κιόλας! Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ – μετά την επέκταση που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του ’14 – λήγει τον Ιούνιο του ’18 και περιλαμβάνει μια ρήτρα μαμούθ που κυμαίνεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ!

Μια φορά τα δύο γκολ στην Τρίπολη, επαναφέρουν το όνομά του δυνατά στο προσκήνιο. Και μαζί και τις ματιές ξένων ομάδων με τις «ευλογίες» του ατζέντη του Πολ Κουτσολιάκου, που όπως γνωρίζουν και οι… πέτρες διαθέτει ισχυρά κονέ κυρίως στη γερμανική αγορά.

Από την πλευρά τους στον ΠΑΟΚ δείχνουν τη διάθεση να του δώσουν την τρέχουσα σεζόν πολλές περισσότερες συμμετοχές από την τελευταία σεζόν του (2014-15) στην Τούμπα, αρκεί να έχει διάρκεια και να αποδείξει πως τις αξίζει.

Παρεμπιπτόντως, εντός των τειχών δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως σε επίπεδο αγωνιστικών χαρακτηριστικών, ο Κουλούρης στα 20 του χρόνια, είναι ανώτερος από ότι ήταν στην ίδια ηλικία ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κλάους Αθανασιάδης.

Ο τρόπος που δουλεύει είναι εξαιρετικός και διαθέτει το «πακέτο» να εξελιχθεί στον μελλοντικό ηγέτη του ΠΑΟΚ, αν φυσικά δεν προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση («made in Koutsoliakos») και «υπερήφανη πώληση» σε σύλλογο του εξωτερικού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ