Μπηχτές Πουλλαΐδη για κορόιδα και το χυδαίο στη Συνέλευση

Έντονα ενοχλημένος για αρκετά που ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση και κυρίως για το θέμα του πάρκινγκ του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Πάμε τώρα στο πιο χυδαίο και ανήθικο πράγμα που λέχθηκε στη Γενική Συνέλευση της 18ης Απριλίου και δηλητηρίασε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης με αποτέλεσμα να βλέπουμε όσα βλέπουμε στα ΜΜΕ.

Αναφέρθηκε ότι στο email στις 13/3/2018, ζητούμε να μάθουμε «total plot size if possible split between stadium parking and other»

4.2. Υπάρχουν 18 άλλα σημεία στο συγκεκριμένο email που για κάποιο λόγο, εκ παραδρομής μάλλον, δεν διαβάστηκαν.

4.3.  Όπως το σημείο που ρωτά πόσα αυτοκίνητα χωράνε στον χώρο στάθμευσης αφού η επάρκεια θέσεων στάθμευσης είναι προϋπόθεση για να εκδώσουμε πολεοδομική άδεια για το γήπεδο, η οποία είναι με τη σειρά της προϋπόθεση για να μας δώσει οποιαδήποτε χορηγία ο ΚΟΑ να το αναβαθμίσουμε.

4.4.  Όπως το σημείο που ρωτά με ποια ρύθμιση ρευματοδοτούμαστε από τη Γεννήτρια και την ΑΗΚ διότι κάθε φορά που διεξάγεται παιχνίδι κινδυνεύουμε να εκτεθούμε από απώλεια ρεύματος, όπως παρ΄ολίγον να συμβεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια από βλάβες της Γεννήτριας.

4.5.  Ρωτήσαμε τι περιβαλλοντικές και άλλες άδειες έχει το Στάδιο και ποιες χρειάζεται να εκδώσουμε.

4.6. Ζητήσαμε σύγκριση των τιμών εισιτηρίων διαρκείας και boxes με άλλες ομάδες.

4.7. Θέλαμε κάποιες επεξηγήσεις για τις οικονομικές μας καταστάσεις προηγούμενων ετών.

4.8. Ρωτήσαμε σε ποιους προμηθευτές χρωστούμε και πόσα.

4.9. Ρωτήσαμε πόσες εισόδους έχουμε στο γήπεδο.

4.10. Ρωτήσαμε πόσες καντίνες έχουμε.

4.11. Ρωτήσαμε αν υπάρχει cashflow για την επόμενη χρονιά.

4.12. Και πολλά άλλα… που ήταν χρήσιμα για να κάνουμε ένα οικονομικό πλάνο να δούμε πως σώζεται η κατάσταση οικονομικά, που μπορούμε να βρούμε χορηγίες για να επιδιορθώσουμε και να αναβαθμίσουμε το Στάδιο, πως θα βελτιώσουμε τις υπηρεσίες στα VIP και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

4.13. Ελπίζω πραγματικά να δημοσιοποιηθεί το συγκεκριμένο email και δεν με πειράζει εάν δεν υπάρξει απολογία για το λάθος και την αποσπασματική παρουσίασή του.

Τα κορόιδα, ήταν διατεθειμένα να πληρώσουν και πάλι.  Αλλά όχι και να μας παρουσιάζετε ως απατεώνες που θέλουν να… φάνε το πάρκινγκ!  Ντροπή!», αναφέρει στην επιστολή του ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ