aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜουνιόθ: «Το μόνο που θέλω είναι να έρθω αύριο δουλειά»

Μουνιόθ: «Το μόνο που θέλω είναι να έρθω αύριο δουλειά»

Ο Τσίσκο Μουνιόθ παραδέχτηκε μετά το παιχνίδι ότι ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από την Ανόρθωση, μιλώντας μετά το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες (0-2). Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» έκανε λόγο για ανάγκη συνέχισης της δουλειά και μάλιστα έριξε και την ατάκα:

«Πιστέψτε με, το μόνο που θέλω είναι να έρθω αύριο πρωί στη δουλειά. Τώρα αυτό έχω στο κεφάλι μου. Χρειάζομαι να πάω σπίτι να κοιμηθώ και να ξυπνήσω το πρωί να δουλέψω για το επόμενο παιχνίδι».

«Νομίζω είχαμε μια διαφορετική ιστορία. Είχαμε το πλάνο μας, τις ευκαιρίες μας αλλά κάποιες φορές είναι σημαντικό να είσαι alert (σ.σ.: σε εγρήγορση) στη σκέψη σου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Να δουλέψουμε σκληρά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αυτό νιώθω αυτή τη στιγμή, κάποιες φορές είναι σημαντικό να ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει. Όταν παίζεις με ομάδα αυτού του επιπέδου πρέπει να αλλάζουμε κάποια πράγματα, διαφορετικές επιλογές. Για να είμαστε ειλικρινής, είναι σκληρό να το λέω, αλλά αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη ομάδα από εμάς».

Για το ότι είχε ξανά ευκαιρίες και πάντα έχει 1-2 ξεκάθαρες χαμένες: «Θέλω να συνεχίσω με αυτό που είπα πριν, ο Άρης ήταν καλύτερος, δεν είναι δικαιολογία, είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είναι η δουλειά μας κι αυτό προσπαθούμε. Για τις ευκαιρίες, εντάξει, καταλαβαίνω κάποιες φορές χάνουμε ευκαιρίες είναι αλήθεια, έχουμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες, αλλά επαναλαμβάνω, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Επίσης να πω συγνώμη στους οπαδούς μας, ήταν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σήμερα. Πιστέψτε με, το μόνο που θέλω είναι να έρθω αύριο πρωί στη δουλειά. Τώρα αυτό έχω στο κεφάλι μου. Χρειάζομαι να πάω σπίτι να κοιμηθώ και να ξυπνήσω το πρωί να δουλέψω για το επόμενο παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε ευκαιρίες, η ομάδα έχει καλές στιγμές αλλά καταλαβαίνω την κατάσταση».

Για το ότι μετά από κάθε νίκη έρχεται κακό αποτέλεσμα κι αν ποντάρει στη βελτίωση παικτών ή στις μεταγραφές: «Και τα δύο. Κάποιοι σημαντικοί παίκτες πρέπει να βελτιωθούν κι επίσης πρέπει να έχουμε πολύ καλή μεταγραφική περίοδο. Είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Μέχρι τότε έχουμε τρία παιχνίδια και πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Είμαστε μια ομάδα και όλοι πρέπει να βελτιωθούμε. Με ακούτε να το λέω συνέχεια ότι πρέπει να βελτιωθούμε αλλά είναι η πραγματικότητα. Κάποιες φορές πρέπει να αντιληφθούμε τη διαδικασία, σίγουρα πρέπει να το κάνουμε πιο νωρίς, είμαστε η Ανόρθωση, ξέρω την ευθύνη να είμαι προπονητής της Ανόρθωσης. Πρέπει να αφαιρέσουμε τις δικαιολογίες, να δουλέψουμε πιο σκληρά. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, είναι φυσιολογικό και ζητώ συγνώμη. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα, να κάνουμε δύο, τρεις σερί νίκες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Διαβάστε επίσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ