aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜουνιόθ: «Πάντα σέβομαι τους διαιτητές, δεν θέλω να μιλάω»

Μουνιόθ: «Πάντα σέβομαι τους διαιτητές, δεν θέλω να μιλάω»

Ικανοποιημένος με τη νίκη και την εμφάνιση της Ανόρθωση ο Τσίσκο Μουνιόθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι στόχος του από την πρώτη ημέρα είναι να παίξει η «Κυρία» ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ έμμεσα παραπονέθηκε για τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να συγχαρώ του παίκτες μου για την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα μας. Είμαι πολύ χαρούμενους για αυτούς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο Κύπελλο γιατί είναι σημαντικό για εμάς.

Κάθε αγώνας είναι και μια διαφορετική ιστορία. Προετοιμαζόμαστε ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες. Όταν ήρθα στην Ανόρθωση είπα ότι πρέπει να είμαστε νικητές. Θέλω να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες και να νικάμε».

Για τη διαιτησία: «Πάντα σέβομαι τους διαιτητές, δεν θέλω να μιλάω. Είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά είναι αλήθεια ότι ήταν δύσκολη η κατάσταση στα δύο τελευταία παιχνίδια για το φάουλ στο γκολ της ΕΝΠ και το πέναλτι σήμερα. Δεν θέλω να επεκταθώ όμως».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ