aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜουνιόθ: «Αποτυπώνει την κατάσταση μας. Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη…»

Μουνιόθ: «Αποτυπώνει την κατάσταση μας. Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη…»

Απολογήθηκε πάνω από δέκα φορές στους φίλους της Ανόρθωσης ο Τσίσκο Μουνιόθ, μετά την ήττα της ομάδας από τον Ακρίτα (0-1) στην Πάφο. Ο Ισπανός προπονητής ανέφερε πως το παιχνίδι αποτυπώνει την κατάσταση της ομάδας και σημείωσε πως «τρέχουν» για ολοκλήρωση άλλων τριών μετεγγραφών (πέραν του Τεχέρα) με στόχο να βελτιώσουν την Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι ένα παιχνίδι που αποτυπώνει την κατάσταση μας. Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Απολογούμαστε στον κόσμο. Θέλουμε σταθερότητα. Ξέρουμε τα προβλήματα μας. Περιμένουμε τις μετεγγραφές. Ο κόσμος μας είναι καλύτερος από εμάς. Απολογούμαστε. Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Τρέχουμε ένα νέο πρότζεκτ. Ψάχνουμε μέχρι το σαββατοκύριακο να βρούμε δύο επιθετικούς. Σήμερα παίξαμε χωρίς κεντρικούς κυνηγούς. Απολογούμαστε ξανά στον κόσμο».

Αν πιστεύει ότι μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό: «Η μετεγγραφική περίοδος ξεκίνησε 1η του μήνα. Στο πρώτο ματς ήταν ο Τεχέρα και ο Σέρχιο έκανε είχε καλή εμφάνιση. Δεν αξίζει στον κόσμο αυτό που βιώνει. Είναι μια δύσκολη στιγμή. Ψάχνω να βρω κι άλλους ποδοσφαιριστές. Είμαι ο πρώτος που φέρω ευθύνη. Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη».

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ