aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜόνο η Ομόνοια μπορεί να ζητήσει αναβολή αγώνα, πότε μπορεί να το πράξει

Μόνο η Ομόνοια μπορεί να ζητήσει αναβολή αγώνα, πότε μπορεί να το πράξει

Ξεκαθάρισε το σκηνικό σχετικά με τις αναβολές αγώνων ο γενικός διευθυντής της ΚΟΠ. Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης μεταξύ της Ομοσπονδίας και της ΕΑΚ, ο Ανθούλης Μυλωνάς τόνισε πως μόνο η Ομόνοια έχει δικαίωμα να ζητήσει αναβολή αγώνα λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Μάλιστα για την σχετική εξέλιξη σας ενημέρωσε το «Goal» από τις 23 Αυγούστου.

Ωστόσο, οι πράσινοι θα μπορούν να το πράξουν αυτό, αν περάσουν από τον Ερυθρό Αστέρα και προκριθούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου τους περιμένει ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Οι δύο αναμετρήσεις θα αναμετρηθούν τόσο στο ΓΣΠ όσο και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς η UEFA όρισε διπλούς αγώνες στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν λοιπόν το «τριφύλλι» ξεπεράσει το εμπόδιο των Σέρβων τότε θα έχει δύο αγώνες με τους ερυθρόλευκους του Πειραιά στις 22-30 Σεπτεμβρίου και 29-30 του ίδιου μήνα. Ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες, είναι ορισμένος ο αγώνας της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα (26-27) για τον οποίο έχει δικαίωμα να ζητήσει αναβολή.

Αν οι πράσινοι δώσουν το παρών τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα, τότε δεν μπορούν να ζητήσουν αναβολή. Υπενθυμίζουμε πως σε αυτή την διοργάνωση, οι αγώνες παραμένουν μονοί και στα πλέι οφ. Το ίδιο ισχύει και για την Ανόρθωση, τον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ