aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα, αξιολογούμε άλλους τερματοφύλακες»

«Μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα, αξιολογούμε άλλους τερματοφύλακες»

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε στην πιθανή πώληση του Νεόφυτου Μιχαήλ στην Ανόρθωση.

«Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, αν ικανοποιηθεί το σωματείο τότε θα μπορεί ο ίδιος να μετακινηθεί στην Ανόρθωση, αν όχι τότε το βλέπω πολύ δύσκολο. Έγιναν προφορικά κάποιες συνομιλίες, όμως είναι όλα ανοιχτά. Δεν έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, αυτό θα γίνει μόνο αν ικανοποιηθεί το σωματείο μας καταβάλλοντάς μας η Ανόρθωση τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του όπως είπαμε στην εισαγωγή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σε περίπτωση που μετεγγραφεί στην Ανόρθωση ο Μιχαήλ, τότε θα προχωρήσουμε οπωσδήποτε στην μετεγγραφή νέου τερματοφύλακα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήδη εξετάζει κάποιες περιπτώσεις, αν προκύψει συμφωνία και μετακινηθεί ο Μιχαήλ τότε θα προχωρήσουμε στην απόκτηση τερματοφύλακα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ