aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜήτρου: «Αυτό που είδαμε, δεν μας ικανοποίησε»

Μήτρου: «Αυτό που είδαμε, δεν μας ικανοποίησε»

«Δεν ήμασταν όπως έπρεπε», δήλωσε ο Μαρίνος Μήτρου στη Cytavision μετά το ντέρμπι της Αμμοχώστου με τη Νέα Σαλαμίνα στην προσφυγιά, που έγινε χθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έληξε 0-0.

«Δείξαμε την αδυναμία στο σκοράρισμα, όπως και στα φιλικά παιχνίδια. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα. Αυτό που είδαμε σήμερα δεν μας ικανοποίησε. Ελπίζω μετά τη διακοπή να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα», πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής και εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης.

Για τις μετεγγραφές που σχεδιάζουν οι κυανόλευκοι να κάνουν και το ενδεχόμενο να φύγουν παίκτες, είπε: «Θα γίνει ακόμα μια προσθήκη, θα δούμε αν θα κάνουμε κι άλλες. Δεν αποκλείεται να έχουμε και αποχωρήσεις από το ρόστερ».

Για την παρουσία των οπαδών της «Κυρίας», ανέφερε: «Ο κόσμος μας ήρθε μαζικά στο γήπεδο και τον θέλουμε να παραμείνει δίπλα στην ομάδα και πρέπει να τον κρατήσουμε δίπλα στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ