aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Μήπως να βρεθεί καμιά ομάδα;»

«Μήπως να βρεθεί καμιά ομάδα;»

Ιστοσελίδα που ασχολείται εκτενώς με τα θέμα του ΠΑΟΚ κάνει αναφορά στο μέλλον του Ευθύμη Κουλούρη στην ομάδα.

Αναλυτικά: «Ευθύμης Κουλούρης, ετών 20. Ένα παλικάρι, που αναδείχθηκε από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, με προπονητή του στην Κ20 τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός τον πιστεύει πολύ, τον πήρε στην προετοιμασία, του έδωσε ευκαιρίες, σκόραρε και για ένα μεγάλο διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών με τον Άγιαξ, ήταν ο νο2 φορ της ομάδας πίσω από τον Κλάους Αθανασιάδη.

Ο Φακούντο Περέιρα, λόγω εμπειρίας και προσόντων τον προσπέρασε, του πήρε την θέση στην αποστολή, σκόραρε στην Τυφλίδα, έγινε βασικός στην Τούμπα και μοίρασε δύο ασίστ. Σήμερα με τον Αθανασιάδη να παραμένει, τον Φακού να έχει ανέβει κι έναν εκ των Μίκου ή Βάσκεθ, να έρχεται στην ομάδα, ο νεαρός μένει τέταρτος κι οι συμμετοχές ακόμα και στην αποστολή ψαλιδίζονται σημαντικά, καθώς για τον πάγκο υπάρχουν Γλύκος ή Μπίκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Πέλκας, ο Τιάμ αν έρθει με το καλό, ο Περέιρα κι ένας εκ των Κλάους ή επιθετικού που κλείνει.

Όπως καταλαβαίνετε, ο δρόμος κλείνει για τον νεαρό φέρελπι ποδοσφαιριστή. Μήπως να βρεθεί ομάδα που θα του δώσει φανέλα βασικού, ώστε να πάει άμεσα δανεικός και να γυρίσει γεμάτος εμπειρίες και τέρματα στην πλάτη;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ