aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜήνυμα με «καρφιά» των «Μαχητών» κατά του Πουλλαΐδη

Μήνυμα με «καρφιά» των «Μαχητών» κατά του Πουλλαΐδη

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πανό με μήνυμα-καρφί προς τον τέως πλέον μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης Χρίστο Πουλαΐδη, ανήρτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Αμμοχωστιανής ομάδας στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

«Our passion shouldn’t be your business», αναγράφεται στο πανό που ανήρτησαν οι «Μαχητές». Σε μετάφραση σημαίνει: «Το πάθος μας δεν πρέπει να είναι επιχείρησή σου».

Ασφαλώς, το νόημα του πανό έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Πουλλαΐδης απουσίαζε συνεχώς στο εξωτερικό για να βρίσκεται κοντά στις επιχειρήσεις του στην Ασία και δεν είχε χρόνο να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του.

Ούτε καν στις δύσκολές της στιγμές με αποτέλεσμα να φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγωνιστικής κατάντιας των κυανόλευκων και όχι της οικονομικής. Αυτό καθότι ο Πουλλαΐδης με το χρήμα που έβαλε από την τσέπη του, πέτυχε οικονομικό θαύμα και γλύτωσε την Ανόρθωση από την χρεοκοπία και την οικονομική κατάρρευση.

Ούτε στον χειρότερο  του εφιάλτη δεν θα φανταζόταν ο Χρίστος Πουλλαΐδης, πως μερικές μέρες μετά την αποχώρησή του, θα είχε τέτοια αντιμετώπιση.

ano-fans

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ