aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜίλανιτς: «Θετικό να κερδίζεις πρεμιέρα, ξέρω ότι μπορούμε καλύτερα»

Μίλανιτς: «Θετικό να κερδίζεις πρεμιέρα, ξέρω ότι μπορούμε καλύτερα»

Ευχαριστημένος για την αντίδραση των παικτών του και την ανατροπή του σκορ στο ματς με τον Ολυμπιακό που έφερε τη νίκη στον αγώνα της πρεμιέρας, δήλωσε ο Ντάρκο Μίλανιτς. Ο προπονητής της Ανόρθωσης παραδέχθηκε ότι η «Κυρία» μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα, ενώ αναφέρθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Γουαρίς και τα νέα για τους τραυματίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι πάντα θετικό να κερδίζουμε, ειδικά σε παιχνίδι πρεμιέρας σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράματα και αυτό μας έκανε τελικά να κερδίσουμε».

Αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του και πόσο μπορεί να βελτιωθεί: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν μπορεί να γίνει ακόμη γιατί η ομάδα θέλει αγωνιστικό χρόνο, αλλά εξακολουθώ να είμαι ικανοποιημένος».

Τι άλλαξε στο ημίχρονο: «Ήθελα να διαμορφώσουμε την ομάδα να παίζουμε πιο κάθετα και να βοηθήσουμε τον Νινγκά να είναι πιο επικίνδυνος με τον τρόπο που παίζει».

Αν η κίνηση με τη χρησιμοποίηση Γουαρίς πίσω από τον Νινγκά είναι κάτι που θα δούμε και στο μέλλον: «Ο Γουαρίς είναι ένας ποδοσφαιριστής με χαρακτηριστικά δευτέρου επιθετικού. Δεν είναι το “δεκάρι” που έχουμε στο μυαλό μας, ο πασαδόρος. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα έχοντας κάποιον κοντά του για να μπορεί να συνεργάζεται».

Τα νέα για τους τραυματίες: «Θα είναι μαζί μας από Δευτέρα ο Ράντονιτς στο κανονικό πρόγραμμα. Θα δούμε τις επόμενες μέρες και πως θα είναι ο Χαρογιάν. Ήταν προγραμματισμένο να γίνει αλλαγή ο Φερέιρα, αλλά αποχώρησε ως τραυματίας στο χέρι. Δεν ξέρω όμως πόσο σοβαρό είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ