aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜίλανιτς για μετεγγραφές: «Κανένα σχόλιο, έμφαση σε αυτούς που έχω»

Μίλανιτς για μετεγγραφές: «Κανένα σχόλιο, έμφαση σε αυτούς που έχω»

Με ντρίπλα απάντησε αυτή τη φορά σε ερώτηση για τη μετεγγραφική ενίσχυση ο Ντάρκο Μίλανιτς. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (2-0) και την πορεία της προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να κερδίζεις. Σήμερα δοκίμασα κάτι που δεν το είχαμε δουλέψει προηγουμένως. Το περίμενα ότι θα είχαμε κάποια προβλήματα γιατί δεν είχαμε δουλέψει αυτό τον σχηματισμό. Στη συνέχεια όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε πιο δυναμικά, φτιάξαμε ευκαιρίες και σκοράραμε».

Για την πορεία της προετοιμασίας, είπε: «Βάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε ακόμα σε περίοδο που δοκιμάζουμε πράγματα. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές τους οποίους δοκιμάζω σε αρκετές θέσεις».

Για την ενίσχυση: «Κανένα σχόλιο. Δίνω έμφαση στα παιδιά που είναι μαζί μου. Επικεντρωνόμαστε στα φιλικά και στα επόμενα παιχνίδια».

Ο κόσμος ζητά πρωτάθλημα, πιο μήνυμα στέλνετε: «Μαζί με τον κόσμο θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι μόνο για τη νίκη. Δείχνει την νοοτροπία μας το ότι ακόμα και στο σημερινό φιλικό παίξαμε για τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ