aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜίλανιτς: «Έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι - Ξέρω τι χρειάζεται»

Μίλανιτς: «Έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι – Ξέρω τι χρειάζεται»

Παρουσιάστηκε σήμερα ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης, Ντάρκο Μίλανιτς από τον πρόεδρο της ομάδας, Χρίστο Πουλλαίδη. Ακολούθως, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις…

Όσα δήλωσε ο Ντάρκο Μίλανιτς:

«Ευχαριστώ τον Προέδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Με γνωρίζετε από την παρουσία μου στην Κύπρο. Είμαι συνηθισμένος να εργάζομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο και ξέρω τι χρειάζεται. Θέλω με όλους όσους συνεργάζομαι να υπάρχει καλή επικοινωνία για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί».

Αντικαθιστάς ένα πετυχημένο προπονητή όπως ο Τιμούρ. Νιώθεις πίεση; «Μου αρέσει η πίεση, γιατί αυτό σημαίνει ότι είμαι σε μια μεγάλη ομάδα».

Θέλεις να αναπτύσσεται η ομάδα σου γρήγορα, αλλά στην ομάδα υπάρχουν μεγάλοι παίκτες σε ηλικία. Θα γίνει κι άλλη ενίσχυση στην μεσαία γραμμή: «Ναι μου αρέσει να παίζει η ομάδα μου με ταχύτητα και να ασκεί πίεση, θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα γίνει κάποια κίνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ