aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜίλανιτς: «Χρειαζόμαστε και στόχος μας είναι να αποκτήσουμε έναν επιθετικό»

Μίλανιτς: «Χρειαζόμαστε και στόχος μας είναι να αποκτήσουμε έναν επιθετικό»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ντάρκο Μίλανιτς, μετά τη λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στη Δόξα, στο πρώτο φιλικό της προσφυγικής ομάδας επί κυπριακού εδάφους.

Όπως ανέφερε ο Σλοβένος τεχνικός, οι κυανόλευκοι χρειάζονται έναν καλό επιθετικό, και στόχος τους είναι να αποκτήσουν έναν ακόμα.

Όσα δήλωσε ο Ντάρκο Μίλανιτς:

«Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, γιατί είχαμε κάποια προβλήματα. Αυτά τα ματς γίνονται για να μάθω καλύτερα τους παίκτες, να πάρω απαντήσεις. Έχουμε καιρό να βελτιωθούμε ακόμα, θα είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, να έχουμε δυνατά αποδυτήρια. Πρέπει να γίνει μια καθημερινή δουλειά. Δεν γίνεται μέσα σε τρεις-τέσσερεις βδομάδες. Είδατε και σήμερα ότι δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε. Πήραμε τον Ράντονιτς αλλά είναι τραυματίας. Χρειαζόμαστε κάποιον καλό επιθετικό μπροστά που να μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό και να μας βοηθήσει στο σκοράρισμα και στόχος μας είναι να αποκτήσουμε ακόμα έναν επιθετικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ