aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜιχαΐλοβιτς: «Πιο σημαντική από την Ομόνοια»

Μιχαΐλοβιτς: «Πιο σημαντική από την Ομόνοια»

Ως τη σημαντικότερη νίκη της Ανόρθωσης επί θητείας του χαρακτήρισε τη σημερινή επί της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος» ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς. Ο τεχνικός της «Κυρίας» στάθηκε στο βαθμό δυσκολίας του αγώνα και επεσήμανε ότι εάν συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο η ομάδα του μπορεί να παλέψει όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αυτή η νίκη ήταν πιο σημαντική από αυτή με την Ομόνοια. Κερδίσαμε μια εξαιρετική ομάδα με συνεχόμενες νίκες, την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαμε περισσότερη μπάλα, φτιάξαμε καλές ευκαιρίες. Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημίχρονου δεν μου άρεσε καθόλου. Ο αντίπαλος με συνεχόμενα φάουλ και κόρνερ μας απειλούσε. Ήταν επικίνδυνα πράγματα για να δεχτούμε το γκολ. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και κρατήσαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Να ξαναπώ ότι αυτοί οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Και ατομικά και σαν ομάδα. Αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυτό τον τρόπο μπορούμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα».

Για τη συνέχεια: «Για αυτό είπα είναι σημαντική η νίκη. Η ψυχολογία μας είναι καλή. Είπα στους παίκτες ότι όπως κάνουμε προπόνηση θα έχουν και την ανάλογη απόδοση στο παιχνίδι. Δουλέψαμε σκληρά. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι».

Για τους τραυματίες: «Ο Γκερέρο είχε ένα κτύπημα. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Για τον Λόρια ελπίζω όλα να είναι καλά. Όλους τους παίκτες τους θέλουμε διαθέσιμους γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ