aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜιχαΐλοβιτς: «Όσοι έρχονται να ξέρουν ότι το “Παπαδόπουλος” είναι ξανά έδρα»

Μιχαΐλοβιτς: «Όσοι έρχονται να ξέρουν ότι το “Παπαδόπουλος” είναι ξανά έδρα»

Ως το καλύτερο ημίχρονο επί δικής του θητείας στον πάγκο της Ανόρθωσης, χαρακτήρισε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς το πρώτο κόντρα στην Πάφος FC. Ο Σερβοκύπριος τεχνικός ανέφερε ότι η επιτυχία δίνει δυναμική ενόψει της συνέχειας και έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως «το “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι ξανά έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αφιερώνουμε τη νίκη στο παιδί των ακαδημιών μας που είχε ένα σοβαρό τραυματισμό το Σάββατο. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά το παιχνίδι στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Ήταν λογικό μια ομάδα εξαιρετική όπως είναι η Πάφος να πιέσει και δυστυχώς για μας ήρθε το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε. Δεν αφήσαμε την Πάφο να κάνει μισή ευκαιρία. Για μένα είναι το καλύτερο ημίχρονο της Ανόρθωσης με εμένα στον πάγκο. Αυτή η νίκη μας δίνει μια δυναμική. Να ξέρουν όλοι όσοι έρχονται εδώ ότι το “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι ξανά έδρα».

Για τον στόχο του κυπέλλου: «Στόχος της Ανόρθωσης είναι να κερδίσουμε την ΑΕΛ. Και με τον Ολυμπιακό αρχίσαμε δυνατά το παιχνίδι. Χάσαμε ευκαιρίες, δεν είχαμε ρέντα στο σκοράρισμα όπως σήμερα, αυτή είναι η διαφορά».

Για το ρόστερ: «Έχουμε 22-23 πανέτοιμους παίκτες. Αυτοί που έπαιξαν και σήμερα, έδειξαν ότι δίκαια είναι σε αυτή την ομάδα. Και στα εκτός έδρας, ήμασταν κυρίαρχοι και με τον Ολυμπιακό και με τη Νέα Σαλαμίνα. Στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ