aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜιχαΐλοβιτς: «Ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο, δίκαια χάσαμε την πρόκριση»

Μιχαΐλοβιτς: «Ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο, δίκαια χάσαμε την πρόκριση»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία (1-1) της Ανόρθωσης κόντρα στον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου ο Βέσκο Μιχαίλοβιτς, ο οποίος αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας που για μια ακόμα φορά γέμισε το γήπεδο. Ο τεχνικός των κυανολεύκων τόνισε επίσης, πως δίκαια η ομάδα του έχασε την πρόκριση.

Όσα δήλωσε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στην κάμερα της Cablenet:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Δίκαια χάσαμε αυτή την πρόκριση. Αύριο θα συζητήσω με τους παίκτες για το τι πήγε στραβά και ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο της Ανόρθωσης. Πάλι γέμισε το γήπεδο όμως δεν προσφέραμε σχεδόν τίποτα για να φύγουν από εδώ ευχαριστημένοι».

Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά είπε: «Θέλω και εγώ να δώσω συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες, σε αυτή την καταστροφή που έγινε στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση, δίκαια πέρασε στην επόμενη φάση, εμείς σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο τέλος της ημέρας ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση, για εμάς θα είναι δύσκολη νύχτα για όλους. Και για τους παίκτες και ειδικά για τον κόσμο ο οποίος για ακόμα μια φορά φεύγει από γεμάτο γήπεδο χωρίς να πάρει κάτι από εμάς. Αύριο θα συζητήσω με τους παίκτες, να δούμε τα λάθη που κάναμε τα οποία ήταν αρκετά απόψε και πρέπει να συνεχίσουμε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχει η επόμενη μέρα. Σίγουρα είναι δύσκολο για εμάς όμως πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Έχουμε άλλα 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πρέπει να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όχι μόνο να περνάει η ώρα. Είμαστε Ανόρθωση και πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια σοβαρή και μεγάλη ομάδα».

Για το ότι οι περισσότεροι παίκτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς: «Θέλω να το συζητήσω με τους παίκτες μου. Ένας σημαντικός λόγος ήταν το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Εκεί που έπρεπε να μπούμε εμείς πιο δυνατά, μπήκε ο Ολυμπιακός και κατάφερε να σκοράρει. Αγχωθήκαμε αρκετά και μετά ήταν πολύ δύσκολο να το ανατρέψουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ