aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜιχαΐλοβιτς: «Δεν ταιριάζουν στην Ανόρθωση»

Μιχαΐλοβιτς: «Δεν ταιριάζουν στην Ανόρθωση»

Την αναγκαιότητα η Ανόρθωση να προσεγγίσει τα παιχνίδια του δεύτερου γκρουπ όπως το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Δόξα τόνισε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ως το χειρότερο από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της «Κυρίας» και επανέλαβε την υπόσχεση για συμμετοχή νεαρών παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στην Δόξα για ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και στην ομάδα μου για ένα πάρα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε 45 λεπτά και δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση από την μέρα που είμαι προπονητής της Ανόρθωσης. Ένας λόγος ήταν επειδή εμείς δεν ήμασταν καλά και δεύτερος, ίσως και πιο σημαντικός λόγος, ο κύριος Σακκάς και η ομάδα του δεν μας άφηναν ούτε μισή ευκαιρία να κάνουμε και ήταν επικίνδυνοι. Ήμασταν και ευχαριστημένοι που το ημίχρονο έληξε στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, ρισκάραμε αρκετά. Βάλαμε πολλούς παίκτες μέσα στην περιοχή και ευτυχώς ήρθε γρήγορα η ισοφάριση. Σίγουρα αποκτήσαμε και μεγάλο πλεονέκτημα με την κόκκινη της Δόξας. Απ’ εκεί και πέρα ήμασταν πάρα πολύ καλοί και βάλαμε δύο ωραία γκολ. Κρατήσαμε την μπάλα και γενικά από το δεύτερο ημίχρονο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Η δουλειά συνεχίζεται για εμάς στο δεύτερο γκρουπ, χωρίς να υποτιμήσω κάποια ομάδα, δεν ταιριάζουν σε μια ομάδα όπως η Ανόρθωση Πρέπει να τα παίξουμε όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια για να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Όχι ότι θα κάνουμε κάτι με αυτούς τους βαθμούς, απλά για να είμαστε σωστοί επαγγελματίες και να τελειώσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά με νίκες».

Αν θα παίξουν και 90λεπτα κάποιοι νεαροί: «Σίγουρα θα δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους νεαρούς, αυτό είναι δεδομένο. Αν θα είναι 90 λεπτά ή λιγότερο, θα το δούμε. Μην ξεχνάτε ότι και η δεύτερη ομάδα έχει υποχρεώσεις. Να είστε βέβαιοι ότι θα πάρουν ευκαιρίες, ήδη ξεκινήσαμε από το παιχνίδι με τον Άρη και δεν μου άρεσε αυτό που είπες ότι είμαστε άνετοι. Αν εννοείς βαθμολογικά; Πάντα ήμασταν άνετοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ