Μιχαήλ για Ανόρθωση: «Είμαι έτοιμος να δοκιμάσω τα όριά μου»

Σύντομα η διοίκηση της Ανόρθωσης θα ανακοινώσει όλα τα άτομα του τεχνικού τιμ, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής...

Μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο νέος αναλυτής της Ανόρθωσης, Χριστόδουλος Μιχαήλ, τοποθετήθηκε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

«Είμαι χαρούμενος για το διορισμό μου ως Βοηθός Προπονητή (Αναλυτής) στην Ανόρθωση Αμμοχώστου. Θα είναι η πρώτη μου πλήρης απασχόληση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και είμαι έτοιμος να αφιερώσω τον εαυτό μου και να δοκιμάσω τα όριά μου», ήταν η αναφορά του που δείχνει γεμάτος όρεξη για να δουλέψει σκληρά και να πετύχει.

Ο Χριστόδουλος πριν αναχωρήσει για σπουδές στην Ουαλία, έπαιξε ποδόσφαιρο στον Εθνικό Άχνας και στην Ελπίδα Ξυλοφάγου. Eίναι στη διαδικασία απόκτησης διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α’ σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο Νοτίου Ουαλίας «Football Coaching & Performance». Ειδικεύεται στην τακτική ανάλυση. Μεταξύ άλλων θήτευσε ως performance analyst στις ακαδημίες της Cardiff όπως επίσης και στην ομάδα του Πανεπιστημίου.

Σύντομα η διοίκηση της Ανόρθωσης θα ανακοινώσει όλα τα άτομα του τεχνικού τιμ, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής. Σχεδόν όλο το τιμ έχει συμπληρωθεί και απομένουν μία ή δυο τελευταίες πινελιές. Ο Κετσπάγια θέλει να έχει όσο γίνεται τα καταλληλότερα άτομα στο πλευρό του και μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θα είναι σε θέση να αποτελέσουν στήριγμά του στην προσπάθεια που αρχίζει.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ