aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜίχα: Mετεγγραφή; Πρόταση γάμου και καμία πρόθεση αποχώρησης!

Μίχα: Mετεγγραφή; Πρόταση γάμου και καμία πρόθεση αποχώρησης!

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο Ντορ Μίχα και η σύντροφός του απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και διακοπών. Μάλιστα ο ισραηλινός μέσος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Στη γειτονική χώρα λέγονται και γράφονται πολλά για το μέλλον του, όμως ο 28χρονος άσος δεν εξέφρασε καμία επιθυμία αποχώρησης από την Ανόρθωση, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες εάν η η Χάποελ Μπερ Σεβά θα πληρώσει τη ρήτρα των 100.000 ευρώ στην «Κυρία» και θα καλύψει το συμβόλαιο του Μίχα για την επόμενη σεζόν.

Πάντως, ο Τιμούρ Κετσπάγια εάν είχε τη δυνατότητα να διαλέξει έναν από τους Μίχα και Χουσμπαόυερ για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου αυτός θα ήταν χωρίς σκέψη ο Ισραηλινός μέσος. Άλλωστε, δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο ρόστερ με τις αρετές και τα χαρακτηριστικά του Μίχα. Το κατά πόσο θα καταστεί εφικτό οι κυανόλευκοι να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Χουσμπάουερ θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, ο Τσέχος έχει να παίρνει κοντά στις 270.000 ευρώ και τέτοια χρήματα δεν τα βρίσκει εύκολα σε άλλη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ