aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜια «ανάσα» από την Ανόρθωση ο Γεβγέν Σαλίν!

Μια «ανάσα» από την Ανόρθωση ο Γεβγέν Σαλίν!

Δεν κάθεται ούτε… λεπτό ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός συνεχίζει να ψάχνει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της Ανόρθωσης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γεβγέν Σελίν (τρίτος από αριστερά στην φωτό) είναι στο στόχαστρο της «Κυρίας» και οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο.

Ο Σελίν είναι 31 ετών (9/5/1988) από την Ουκρανία και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ο Κετσπάγια βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο άκρο της άμυνας. Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται καθοριστικά ως προς την επίτευξη συμφωνίας με τον Ουκρανό παίκτη, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα χαλάσει το deal.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Βρήκε αριστερό μπακ ο Κετσπάγια

Τη λήξασα σεζόν ο Ουκρανός αγωνιζόταν στην πατρίδα του όπου και κατέγραψε 30 συμμετοχές (πρωτάθλημα και κύπελλο), ωστόσο τις τρις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους (2015-16, 2016-17, 2017-18) αγωνίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα για μια σεζόν στον Πλατανιά και δύο στον Αστέρα Τρίπολης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ