aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜετεγγραφική «βόμβα» με τον Βραζιλιάνο διεθνή, Ραφίνια, από τη φουτσαλική Ανόρθωση

Μετεγγραφική «βόμβα» με τον Βραζιλιάνο διεθνή, Ραφίνια, από τη φουτσαλική Ανόρθωση

Την επιστροφή του Βραζιλιάνου διεθνούς, Ραφαέλ Καμίλο Μπουένο, γνωστού ως Ραφίνια ανακοίνωσε το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης. Ένας εκ των κορυφαίων φουτσαλιστών που έπαιξαν στην Κύπρο ντύνεται και πάλι στα χρώματα της «Κυρίας» με την ομάδα της Αμμοχώστου να αναφέρει ότι επιστρέφει για να στεφθεί πρωταθλητής, όπως και το 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η διοικούσα επιτροπή φούτσαλ της Ανόρθωσης με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον διεθνή Βραζιλιάνο Ραφαέλ Καμίλο Μπουένο πιο γνωστού ως Ραφίνια.

Δεν χωράνε πολλά λόγια και λέξεις για τον Ραφίνια. Συλλέκτης τίτλων στην καριέρα του, με αναρίθμητες διακρίσεις, διεθνής με την Σελεσάο, που επιστρέφει με ένα μοναδικό στόχο. Να ηγηθεί της ομάδας και να γίνει εκ νέου πρωταθλητής με τον Φοίνικα στο στήθος όπως το 2017.

Καλωσορίζουμε τον Ραφίνια πίσω στην οικογένεια της Ανόρθωσης. Του ευχόμαστε πάνω από όλα να είναι υγιής με πολλές επιτυχίες με τον Φοίνικα στο στήθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ