aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΜετεγγραφή με 6-8 εκατομμύρια ευρώ, σε στάση αναμονής o Λαΐφης

Μετεγγραφή με 6-8 εκατομμύρια ευρώ, σε στάση αναμονής o Λαΐφης

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες στο Βέλγιο σχετικά με το μέλλον του Κωνσταντίνου Λαΐφη. Ο Κύπριος διεθνής έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις τη λήξασα σεζόν και ήταν από τους ποδοσφαιριστές της Σταντάρ Λιέγης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαία η απόφαση της Βελγικής ομάδας να δαπανήσει 1.500.000 ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματά του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τον Μάη του 2018.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός στα τρία χρόνια θητείας του στο Βέλγιο κατέγραψε συνολικά 107 εμφανίσεις (σε αγώνες πρωταθλήματος) και πέτυχε τρία τέρματα, ενώ συμμετείχε σε 17 ευρωπαϊκούς αγώνες. Διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του και με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Η Κλαμπ Μπριζ κτύπησε την πόρτα της Σταντάρ Λιέγης γι’ απόκτηση του Λαΐφη, εντούτοις εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ο Κύπριος άσος μάς ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και βρίσκεται σε στάση αναμονής. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ξεκαθάρισε πως η Σταντάρ Λιέγης δεν του έβαλε πωλητήριο, όμως είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει σε περίπτωση που ομάδα του εξωτερικού ικανοποιήσει τις οικονομικές της απατήσεις. Μάλιστα, το ποσό που κοστολογεί η Σταντάρ τον Λαΐφη αποδεικνύει πόσο πολύ εκτιμούν οι Βέλγοι τις ικανότητες του συμπατριώτη μας ποδοσφαιριστή. Για να δώσει την συγκατάθεσή της για πώληση του Λαΐφη η Σταντάρ (τερμάτισε στην 3η θέση του βελγικού πρωταθλήματος πέρυσι) αξιώνει ένα ποσό που θα κυμαίνεται από τα 6 έως τα 8 εκατομμύρια ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ