aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜετά τον Φαμπιάνο και ο Καμίνσκι!

Μετά τον Φαμπιάνο και ο Καμίνσκι!

Όπως μετέδωσε το Open TV, η ΑΕΚ έχει ψηλά στη λίστα της, στην οποία σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα βρίσκεται και ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας, τον 28χρονο πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Τόμας Καμίνσκι.

H Ένωση έχει βγει στην αγορά για βασικό τερματοφύλακα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και μία περίπτωση που εξετάζεται «ζεστά» είναι του Τόμας Καμίνσκι.

Με την ομάδα της Αμμοχώστου ο Βέλγος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε 30 αγώνες την περίοδο 2014-15, δέκτηκε 31 γκολ ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε εννέα ματς.

Ο Καμίνσκι δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα με την Μπλάκμπερν, στην οποία μέτρησε τη φετινή σεζόν 41 συμμετοχές στην Championship. Προηγουμένως ο 28χρονος πορτιέρο αγωνίστηκε για μία διετία στη Γάνδη και πιο πριν σε Κόρτραϊκ, Κοπεγχάγη, Ανόρθωση, Άντερλεχτ, Λέουβεν και Γκερμινάλ, ενώ τους τελευταίους μήνες επέστρεψε και στις κλήσεις της εθνικής Βελγίου μετά από μία εξαετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ