aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετά τις διακοπές το deal με τους Τούρκους

Μετά τις διακοπές το deal με τους Τούρκους

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ενδεχόμενη πώληση του Αμπντουλαΐ Σιεχού στην τουρκική Γκιοζτέπε, αν και μετατράπηκε σε ένα μίνι σίριαλ, αναμένεται να ολοκληρωθεί από βδομάδας όταν ο διεθνής Νιγηριανός μεσοαμυντικός ολοκληρώσει τις διακοπές του. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Goal.com.cy.

Πριν από λίγες μέρες, η ιστοσελίδα μας αποκάλυψε πως το deal θα υλοποιηθεί μετά το Μπαϊράμι (μία από τις μουσουλμανικές εθνικές εορτές), το οποίο ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή. Υπενθυμίζουμε πως ο 24χρονος πολυθεσίτης άσος ειδοποίησε τη διοίκηση της «Κυρίας» πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ενώ η Ανόρθωση μόνο αν επωφεληθεί οικονομικά θα αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως ένα ποσό τουλάχιστον 170.000 – 200.000 ευρώ, αναμένεται πως θα το βάλει στο ταμείο της η ομάδα της Αμμοχώστου. Το σίγουρο είναι πως οι ξαφνική επιθυμία αποχώρησης του Σιεχού για… άλλες πολιτείες, οδήγησαν την επιτροπή προγραμματισμού της Ανόρθωσης στην αξιολόγηση άλλων παικτών για να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο διεθνής Νιγηριανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ