aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Μετά από έντονο προβληματισμό, θέλουμε να μείνει ο Πουλλαΐδης»

«Μετά από έντονο προβληματισμό, θέλουμε να μείνει ο Πουλλαΐδης»

Μετά τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και οι οργανωμένοι οπαδοί με ανάρτησή τους στο Facebook, ζητούν την παραμονή Χρίστου Πουλλαϊδη στην κορυφή της διοικητικής «πυραμίδας» της ομάδας της Αμμοχώστου.

«Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις σε σχέση με τα διοικητικά της ομάδας μας κρίνουμε αναγκαίο να τοποθετηθούμε. Τις τελευταίες μέρες συναντηθήκαμε με διάφορους παράγοντες οι οποίοι δήλωναν ενδιαφέρων για να διοικήσουν την Ανόρθωση, χωρίς όμως σοβαρό πλάνο και κυρίως χωρίς οικονομικό υπόβαθρο αφού όλοι στηρίζονταν στην οικονομική ενίσχυση του κ. Πουλλαίδη», αναφέρουν αρχικά και συνεχίζουν:

«Για αυτό και εμείς με τα σημερινά δεδομένα αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τον κ. Πουλλαΐδη μέσω αυτής μας της ανακοίνωσης, να συνεχίσει στην ηγεσία της Ανόρθωσης. Η απόφαση μας αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη και πάρθηκε μετά από έντονο προβληματισμό. Οι στιγμές που περνά η Ανόρθωση είναι κρίσιμες και εμείς ως αγνοί Ανορθωσιάτες οφείλουμε να την προστατεύσουμε».

«Κατανοούμε απόλυτα ότι για κάποιους λόγους και ίσως απειρίας, έγιναν σημαντικά λάθη στη διαχείριση του αγωνιστικού τομέα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τα παραβλέψουμε. Όμως μετά από μελέτη και των λογιστικών της εταιρείας τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα, διαπιστώσαμε ότι το οικονομικό χρέος έχει μειωθεί αισθητά και βρισκόμαστε σε μία σταθερή πορεία οικονομικής ανάκαμψης», συνεχίζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης και συνεχίζουν:

«Πέραν των πιο πάνω, στηρίζουμε την απόφαση του για τοποθέτηση εκτελεστικού προέδρου, αφού ο κ. Πουλλαΐδης δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο για την επιστάμενη εκτέλεση των συγκεκριμένων καθηκόντων. Επίσης, τον καλούμε να πλαισιώσει το Συμβούλιο του Σωματείου με πρόσωπα από τα τμήματα του Συλλόγου, που απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια την αγνή τους αγάπη για την Ανόρθωση και τη διάθεση να κρατήσουν ψηλά το Φοίνικα στις πιο δύσκολες στιγμές. Αφήνοντας έξω τους διάφορους καλοθελητές οι οποίοι πλησιάζουν την Ανόρθωση για προσωπικό τους όφελος».

«Τέλος, καλούμε τους πάντες να σταματήσουν τα κακεντρεχή σχόλια και την διάδοση ανυπόστατων φημών ώστε να επέλθει επιτέλους στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης ηρεμία. Οι βρισιές και οι καβγάδες μέσα στο διαδίκτυο το μόνο που φέρνουν είναι διχόνοια μεταξύ του κόσμου μας. Είναι καιρός να έρθουν όλοι κοντά και να στείλουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει, στην κορυφή κάθε αθλήματος. Ας αναλάβει ο κάθε Ανορθωσιάτης τις δικές του ευθύνες και όλοι μαζί ενωμένοι θα πορευτούμε με κοινό γνώμονα το καλό της Ανόρθωσης», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Ως Παν.Συ.Φι έχουμε διάφορες ιδέες για οικονομική ενίσχυση και αποπληρωμή παλιών οφειλών τις οποίες θα ανακοινώσουμε στις επόμενές μας εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε το anorthosis24.net το οποίο σεβάστηκε το αίτημά μας το οποίο διατυπώσαμε στην προηγούμενή μας ανακοίνωση και απενεργοποίησε προσωρινά τα σχόλια μέχρι να επέλθει η ηρεμία», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ