aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Μεσολάβησε ο Ιωάννου, πρόταση από ΑΠΟΕΛ, με αγνόησε ο Μιχαηλίδης για Ομόνοια»

«Μεσολάβησε ο Ιωάννου, πρόταση από ΑΠΟΕΛ, με αγνόησε ο Μιχαηλίδης για Ομόνοια»

Ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε τις προηγούμενες ημέρες στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως κατά καιρούς όταν ήταν παίκτης είχε ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά κάποια συζήτηση με την Ομόνοια, όταν είχε μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα και προτού πάρει μετεγγραφή στην Ανόρθωση.

«Κατά καιρούς είχα και ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά συγγνώμη νομίζω η Λευκωσία δεν θα μου καθόταν. Εντάξει η Λεμεσός είναι… Λεμεσός. Μετά από τον Απόλλωνα είχε παίξει και το σενάριο να πάω στην Ομόνοια τότε που ήταν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης προπονητής. Είχαμε κάποιες συζητήσεις. Απλά όταν προσπάθησα να έρθω σε επαφή όταν έμεινα ελεύθερος, ο κ. Μιχαηλίδης με αγνόησε. Εντάξει κι αυτό που έκανε καλό, αφού τελικά κατέληξα στην Ανόρθωση και εκεί αναγεννήθηκα», είχε πει.

Ακολούθως όταν ρωτήθηκε και απάντησε πως θεωρεί καλύτερο συμπαίκτη που είχε τον Δημήτρη Ιωάννου, αποκάλυψε πως ο τελευταίος μεσολάβησε κάπως για να πάει ο Ιωσηφίδης στην Ανόρθωση.

«Δημήτρης Ιωάννου αυτόν θεωρώ ως καλύτερο συμπαίκτη που είχα. Έχουμε καλή σχέση ακόμη και τώρα, φιλική κι αυτός έπαιξε το ρόλο του να πάω τότε στην Ανόρθωση. Όταν δεν τα κατάφερα με την Ομόνοια, πήρα τον Δημήτρη και μου λέει “μ@λ@κ@, μιλούσα με τον Μιτόσεβιτς και νομίζω τον ενδιαφέρει, άσε να του πω” και έκανε το κονέ και έγινε ο… γάμος αυτός με την Ανόρθωση. Τώρα ζητάει μερίδιο (σ.σ.γέλια) με την κρίση και μου λέει “θυμάσαι τότε…”», είπε.

Διαβάστε επίσης: Ιωσηφίδης: «Μου έκανε καλό που πήγα απ’ τον Απόλλωνα στην Ανόρθωση»

Και συνέχισε: «Ευτυχώς που έγινε γιατί γνώρισα κόσμο που με αγκάλιασε κι ένιωσα ζεστασιά. Έκανα φίλους και γνωριμίες όχι μόνο στη Λάρνακα αλλά και σε Αγία Νάπα, Παραλίμνι, που ίσως δεν θα μου δινόταν τέτοια ευκαιρία εάν έμενα στον Απόλλωνα. Ακόμη η εκτίμηση υπάρχει από τις περιοχές εκεί. Πήγαινα τα καλοκαίρια, βρισκόμουν με φίλους και με βοήθησε κοινωνικά που ήμουν στην Ανόρθωση».

Παράλληλα, εξέφρασε κάποιου είδους πικρία και για την Εθνική Κύπρου: «Θεωρώ μπορούσα να πάω καλύτερα στην Εθνική ομάδα. Ίσως με αδίκησε λίγο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, επειδή με αγνοούσε τότε. Δεν ξέρω αν έχει κάτι μαζί του ρώτα τον (σ.σ. είπε απευθυνόμενος στον Πανίκο Θεοδοσίου), χαριτολογώντας, αλλά η αλήθεια είναι αυτή. Ίσως στη θέση που έπαιζα τότε να είχε παίκτες που μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα».

Και κατέληξε: «Δεν είχα να περιμένω κάτι περισσότερο όπως να παίξω για παράδειγμα στο εξωτερικό, ήταν πιο δύσκολα τότε τα πράγματα και ήμουν και ευχαριστημένος με τη δουλειά μου στην Ελληνική Τράπεζα που με βοήθησε πάρα πολύ στις διευκολύνσεις για να παίζω ποδόσφαιρο και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα. Άλλος οργανισμός μπορούσε να με περιορίσει στο θέμα ποδοσφαίρου».

Εδώ κι εδώ αργότερα, θα βρείτε κι άλλα αποσπάσματα των δηλώσεων του Ιωσηφίδη, αρκετά σημαντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ