aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜένει η Μπρατούχινα, επιστρέφει η αρχηγός!

Μένει η Μπρατούχινα, επιστρέφει η αρχηγός!

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Ναταλία Μπρατούχινα για τη νέα περίοδο, καθώς επίσης και την επιστροφή της Στέλλας Ιωάννου μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η 30χρονη Εσθονή ακραία Ναταλία Μπρατούχινα είναι στις τάξεις της Ανόρθωσης από την περίοδο 2015-16 και κατά γενική ομολογίασυγκαταλέγεται ανάμεσα στις πετοσφαιρίστριες που βοήθησαν την ομάδα να διατηρηθεί σε ψηλό επίπεδο. Τα αγωνιστικά της προσόντα σε συνδυασμό με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή της, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την τεχνική ηγεσία να εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου της και για τη σεζόν 2017-18.

Η 35χρονη κεντρική μπλοκέρ Στέλλα Ιωάννου, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις Μεγάλες Κυρίες του γυναικείου βόλεϊ της Ανόρθωσης. Γι’ αυτό εξάλλου κι ήταν ανάμεσα στις τιμώμενες στις κορυφαίες μορφές του Συλλόγου στους Εορτασμούς των 100 χρόνων του. Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με τον Φοίνικα το 1997 κι είναι η αθλήτρια της Ανόρθωσης με τους περισσότερους τίτλους (5 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ). Η προσφορά και η αξία της την ανέδειξαν σε αρχηγό της ομάδας, ενώ υπήρξε και βασικότατο στέλεχος της Εθνικής Κύπρου. Αποχώρησε από την Ανόρθωση πριν από δύο χρόνια (αγωνιζόταν στον Πανιδαλιακό) και τώρα ως εμβληματική αρχηγός επιστρέφει για να βοηθήσει στην προσπάθεια της νέας περιόδου 2017-18.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εύχεται στη Ναταλία Μπρατούχινα και στη Στέλλα Ιωάννου κάθε επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ