aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Μένει ελεύθερος ο Αρούς, καλοβλέπουν όμως τον Κλάιμαν!»

«Μένει ελεύθερος ο Αρούς, καλοβλέπουν όμως τον Κλάιμαν!»

Παρελθόν αναμένεται πως θα αποτελέσει ο Αριέλ Αρούς από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης παρά το γεγονός πως κατέγραψε 19 συμμετοχές με τη φανέλα της ισραηλινής ομάδας, δεν προβλέπεται να συνεχίσει στην ομάδα. Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sports.walla.co.il» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπερ Σεβά για τον κίπερ της ΕΝΠ, Μπόρις Κλάιμαν.

Όπως υποστηρίζει το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ουκρανός τερματοφύλακας διατηρεί συμβόλαιο με τους «βυσσινί» όμως έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί εκτός Κύπρου. Αν αποχωρήσει ο Αρούς, τότε η Χάποελ Μπερ Σεβά θα θελήσει να προσθέσει άλλο ένα τερματοφύλακα που θα αποτελέσει ένα πολύ καλό συνδυασμό μαζί με τον Λεβίτα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. Θυμίζουμε πως και ο δεύτερος κίπερ της ομάδας είναι παλιός γνώριμος στο νησί μας καθώς πέρασε από την Ομόνοια τη σεζόν 2012-13.

Αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον από την ομάδα του Ισραήλ για τον κίπερ της ΕΝΠ, είναι κάτι που θα διαφανεί το προσεχές διάστημα. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως δημοσιεύματα από τον ξένο Τύπο έκαναν λόγο για ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων (Απόλλων, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια) για τον Αριέλ Αρούς ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Αμμοχώστου το Καλοκαίρι του 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ