aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜεγάλος νικητής ο ΑΠΟΕΛ!

Μεγάλος νικητής ο ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ, ο Παφιακός και η Νέα Σαλαμίνα προχώρησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής επικράτησαν των αντιπάλων τους και έκαναν σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων που έχουν θέσει στη φετινή σεζόν.

Μετά από ένα συγκλονιστικό όπως αναμενόταν ντέρμπι που κράτησε καθηλωμένους τους φιλάθλους στις κερκίδες στο Λευκόθεο, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Ανόρθωση και κράτησε επαφή με την κορυφή. Το ματς ήταν συγκλονιστικό, ένα πραγματικό ντέρμπι, με γεμάτα σετ, με τους γαλαζοκίτρινους να παίρνουν τελικά την πολύτιμη νίκη με 3-0 σετ (26-24, 25-22, 25-22). Η «Κυρία» πάλεψε το παιχνίδι, όμως έχασε στις λεπτομέρειες, όπως μαρτυρά και το σκορ των σετ.

Απ’ εκεί και πέρα, ο πρωτοπόρος Παφιακός φιλοξένησε στο «Αφροδίτη» την Ολυμπιάδα και όντας το ξεκάθαρο φαβορί έδωσε συνέχεια στη νικηφόρο πορεία του. Η ομάδα του Φρενάρου αντιστάθηκε όσο μπορούσε στους πρωτοπόρους, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 3-0 σετ (25-17, 25-19, 25-10). Τέλος, η Νέα Σαλαμίνα νίκησε την ΑΕ Καραβά στο «Σπύρος Κυπριανού», που είναι η κοινή τους έδρας και παραμένει στα ψηλά. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1 σετ (22-25, 27-25, 25-18, 25-22).

Υπενθυμίζουμε ότι αγώνας ανάμεσα στην Αναγέννηση Δερυνειας και την Ομόνοια 5η αγωνιστική θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου, λόγω υποχρεώσεων του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη. Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας μεταξύ της Αναγέννηση και του Εθνικού Λατσιών, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα της Δερύνειας επικράτησε με 3-0 σετ (25-15, 25-18, 25-20), πανηγυρίζοντας την πρώτη της φετινή νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ