aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέλευση της 25ης Μαΐου

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέλευση της 25ης Μαΐου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί στα διοικητικά για την ώρα να μην προκύπτει κάποιο «ζεστό» ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας, πέρα από την προσπάθεια κάποιων ατόμων που δεν επισημοποιήθηκε, όμως φαίνεται τα πράγματα για τις εκλογές νέας διοίκησης για το σωματείο να είναι διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, αρκετοί έχουν ζητήσει λεπτομέρειες και πληροφορίες αναφορικά με τη Γενική Συνέλευση της 25ης Μαΐου, αφού γίνονται διάφορες επαφές και διαβουλεύσεις.

Υποψήφιος αναμένεται να είναι ο Θέμης Βιολάρης, στο παρελθόν έκανε σκέψεις ο Μάκης Κοντός, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα διεκδικήσει την προεδρία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται και ο Ηλίας Παντελίδης, ο οποίος συμμετείχε στο παρελθόν σε αρκετά διοικητικά σχήματα.

Αν θα προκύψει πέραν του ενός συνδυασμού είναι κάτι που θα διαφανεί στα επόμενα 24ωρα. Άλλωστε, δεν απομένουν και πολλές μέρες μέχρι τη Γενική Εκλογική Συνέλευση και θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να βγουν σιγά-σιγά μπροστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ