aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Mεγάλη προοπτική η ΑΕΚ, ιδιαίτερη βαρύτητα ο Τιμούρ»

«Mεγάλη προοπτική η ΑΕΚ, ιδιαίτερη βαρύτητα ο Τιμούρ»

Το contra.gr επικοινώνησε με τον αδερφό του Κωνσταντίνου Λαΐφη, Μιχάλη, ο οποίος εκτελεί χρέη εκπροσώπου του και δεν έκρυψε την προτίμησή του 23χρονου ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Άλλωστε, ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση από όσους αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Στην Κύπρο θεωρούν ότι ο νεαρός αμυντικός είναι το next big thing της ντόπιας παραγωγής και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει το βήμα στο εξωτερικό.

Για την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή ο παίκτης στην ΑΕΚ: «Χωρίς αμφιβολία η προοπτική της ΑΕΚ είναι σημαντική για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή και όπως είναι λογικό θα μας ενδιέφερε από τη στιγμή που υπάρξει κάτι επίσημο και ικανοποιηθεί η Ανόρθωση με την οποία ο Κωνσταντίνος δεσμεύεται με συμβόλαιο».

Για το γεγονός ότι χαίρει της εκτίμησης του Κετσπάγια: «Πέραν του ότι η ΑΕΚ είναι μια τόσο μεγάλη ομάδα και η προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής μας ενδιαφέρει, το γεγονός ότι κυκλοφορεί πως ο Κωνσταντίνος χαίρει της εκτίμησης του Τιμούρ Κετσπάγια έχει ξεχωριστή βαρύτητα, αφού είναι σημαντικό για εμάς να αποτελεί επιλογή του προπονητή σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται ή θα αγωνιστεί».

Σε ότι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της Αούστρια Βιέννης που προσέφερε ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ ο Μιχάλης Λαϊφης απάντησε δείχνοντας μια προτίμηση της πλευράς του παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν απορρίπτουμε τίποτα, ειδικά όταν το ενδιαφέρον προέρχεται από ιστορικές ομάδες. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια προτίμηση στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω κοινής γλώσσας και κουλτούρας, αφού έτσι θα είναι πιο ομαλή η προσαρμογή του Κωνσταντίνου. Βέβαια, υπενθυμίζω ότι αυτή τη στιγμή ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση το οποίο σέβεται. Αν η Ανόρθωση ικανοποιηθεί και το θέμα προχωρήσει τότε η προοπτική της ΑΕΚ είναι εξαιρετική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ