aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜεγάλη η δίψα από τους Ανορθωσιάτες (ενημέρωση για τα εισιτήρια)

Μεγάλη η δίψα από τους Ανορθωσιάτες (ενημέρωση για τα εισιτήρια)

Το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει ότι έχουν απομείνει πολύ λίγα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Απόλλων, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Αναλυτικά: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας πως έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα την Τετάρτη.

Στις 10:00 λήγει η προθεσμία που υπήρχε από το απόγευμα του Σαββάτου για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και η διάθεση θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο μέσω του ηλεκτρονικού τρόπου διάθεσης εισιτηρίων.

Υπενθυμίζουμε πως θα υπάρχει σήμερα, από τις 16:00 μέχρι και τις 19:00, συνεργείο της ομάδας μας στο ΑΤΙ, όπου θα εξυπηρετεί τους οπαδούς μας από την Λευκωσία, οι οποίοι σημειώνουμε πως θα πρέπει να προσκομίσουν την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου για να μπορέσουν να πάρουν το εισιτήριο του αγώνα. Το ίδιο θα γίνει και την Τρίτη και πάλι την ίδια ώρα στο «Θεμιστόκλειο» Στάδιο στη Λεμεσό.

Δείτε εδώ ποια διαδικασία ακριβώς χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αγοράσετε το εισιτήριο σας: Διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ