aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜε εκπρόσωπο σε τρεις αναμετρήσεις

Με εκπρόσωπο σε τρεις αναμετρήσεις

Τρία ονόματα είναι γραμμένα στο απουσιολόγιο της Ανόρθωσης, από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας, λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Σήμερα στις 21:45, η Σλοβενία του τερματοφύλακα Κόπριβετς θα υποδεχθεί τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για την ίδια διοργάνωση, αύριο στις 15:30, η Νιγηρία του ανασταλτικού μέσου Σεού θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τη Ζάμπια. Την προσεχή Τρίτη στις 17:00, η Ελπίδων της Κύπρου, με τον μεσοαμυντικό Νικολάου στην αποστολή, θα φιλοξενήσει την Ολλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21.

Από εβδομάδας, με την επιστροφή των διεθνών, θα αρχίσει η προετοιμασία της «Κυρίας» ενόψει Ομόνοιας (15/10, 18:00). Με αξιοπρόσεκτο το ότι -βάσει δεδομένων- για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αλλά από το ΓΣΠ θα απουσιάζει ο ίδιος!

Αιτία, ως γνωστόν, η τιμωρία που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ με μία αγωνιστική εκτός σταδίου, για τη δήλωσή του «παίξαμε εναντίον δύο μεγάλων ομάδων», στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ