aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Με €7.000.000 Λαΐφης στην Ιταλία»

Η παρασκηνιακή στήλη της ελλαδικής ιστοσελίδας Contra.gr «ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ» παρουσιάζει το παρασκήνιο της αγοράς του Κωνσταντίνου Λαΐφη από την Στανάρ και την πολιαρκία που δέχεται η βελγική ομάδα για παραχώρηση του. Αποκαλύπτει δε ότι οι Βέλγοι έχουν τιμή πώλησης 7 εκατομμυριών ευρώ στον Κύπριο διεθνή άσο που δύσκολα δεν θα πάρει μετεγγραφή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει όλο το παρασκήνιο για την αγορά του Λαΐφη από την Σταντάρ Λιέγης και τις προτάσεις που δέχεται από υποψήφιους μνηστήρες για τον Κύπριο διεθνή σέντερ μπακ.

Πόσα κόστισε στην Σταντάρ Λιέγης πριν από περίπου 2 μήνες η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Κωνσταντίνου Λαίφη από τον Ολυμπιακό; 1,5 εκ. €. Πόσο τον κοστολογεί τώρα και μάλιστα δεν πέφτει ευρώ; 7 μύρια!!

Γενικότερα ο Κύπριος δύσκολα θα μείνει στην Λιέγη αυτό το καλοκαίρι αφού ειδικά στην Ιταλία έχει καταφέρει να “κτίσει” καλό όνομα. Η χρηματιστηριακή του αξία πάντως έφτασε ήδη στην υψηλότερη τιμή της καριέρας του, δηλαδή στα 4 εκ. €

Η Τορίνο πριν από λίγο καιρό κατέθεσε προσφορά 5 εκ. στην Σταντάρ για τον Λαίφη αλλά δεν… συγκίνησε τον βελγικό σύλλογο. Όσον αφορά στην Κάλιαρι, που τον θέλει από τον Γενάρη, όταν ρώτησε επίσημα κι άκουσε επτά δεν… επέστρεψε με πρόταση.

Εσχάτως προέκυψε ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον διεθνή Κύπριο στόπερ που είχε αποκτηθεί απο την Ανόρθωση με την μορφή συνιδιοκτησίας από Ολυμπιακό/Στανταρ και το περίεργο καθεστώς να παίξει τα 2 πρώτα χρόνια στους Βέλγους(που είχαν & την οψίον) και τα άλλα 2 στους “ερυθρόλευκους”

Να υπενθυμίσουμε πως στην Λάτσιο κατέληξε πρόσφατα από τον Πειραιά ο Βέλγος Σίλβιο Προτό. Και ο τι σύμφωνα με την πιάτσα agents σε ενδεχόμενη πώληση του Λαίφη από την Σταντάρ την επόμενη 2ετία, ο Ολυμπιακός έχει καλό ποσοστό εξ ου και η “τσιμπημένη” τιμή του

Για την ιστορία πριν από 2 καλοκαίρια ο Λαίφης αποτέλεσε τον μεταγραφικό πόθο του Κετσπάγια, έγιναν συζητήσεις με την Ανόρθωση αλλά η ΑΕΚ δεν πλήρωνε πάνω από 200 χιλιάρικα(και σε καμία περίπτωση το μπαι αουτ των 600.000), οπότε μετά προέκυψαν Ολυμπιακός/Σταντάρ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ