aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜε δανεικά κλείνουν «τρύπες»

Με δανεικά κλείνουν «τρύπες»

«Όπου φτωχός και η μοίρα του», λέει η λαϊκή ρήση και στην Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα τη βιώνουν άγρια στο πετσί τους. Τα μεγέθη είναι διαφορετικά, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι ομάδες της Αμμοχώστου πληρώνουν (και) τις οικονομικές τους αδυναμίες. Σημείο αναφοράς στους ερυθρόλευκους η αποχώρηση του Ντορεγκαράι. Το είπε ξεκάθαρα ο Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ: «Οι οικονομικές συνθήκες μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση». Στριμώχθηκαν λόγω κάποιων παλιών οφειλών, κάπου 200 χιλιάδες ευρώ και το οικονομικό υπερίσχυσε της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Στην Ανόρθωση είναι γνωστό ότι η διοίκηση Ανδρεά Σάντη ζορίζεται οικονομικά. Το λέει κι ο ίδιος, προσπαθώντας να βρει λύσεις. Στην παρούσα φάση, η μοναδική λύση είναι τα δάνεια. Όταν ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να καλυφθεί, με δανεικά κλείνουν «τρύπες».

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου, σύμφωνα με τον Ανδρέα Σάντης, είναι σε προχωρημένο στάδιο για την δανειοδότηση. Υπάρχει Plan B; «Αν δεν έρθει η δανειοδότηση θα πέσει σημαντικά το μπάτζετ και θα προσπαθήσουμε να βρούμε από άλλους λύσεις», ήταν η απάντηση του προέδρου.

Στη Σαλαμίνα έβαλαν το οικονομικό πιο ψηλά από την προοπτική καλώς εμφανίσεων και πούλησαν τον Ντορεγκαράι. Στην Ανόρθωση η δανειοδότηση μοιάζει με σανίδα σωτηρίας. Συνταγή που ακολούθησαν κι άλλοι, όπως ο ΑΠΟΕΛ για παράδειγμα, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ