aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΜε άρωμα... βραζιλιάνικο στην 7η θέση η Αλκή! (video)

Με άρωμα… βραζιλιάνικο στην 7η θέση η Αλκή! (video)

Με τον οίστρο του Ιβάν Κάρλος, η Αλκή Ορόκλινη πέτυχε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Ανόρθωση με 1-0 στο «Αμμόχωστος» και με 35 βαθμούς είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο προβάδισμα για παραμονή στην Α’ Κατηγορία, συγκριτικά με τη Δόξα και την Ένωση που βρίσκονται στην 10η κι 11η θέση αντίστοιχα με 32 πόντους.

Εάν κέρδιζε η Πάφος FC, η ομάδα του Κώστα Σακκά θα εξασφάλιζε οριστικά την παραμονή της, αλλά η Ένωση κέρδισε κι έτσι η ομάδα η οποία θα υποβιβαστεί θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία αγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό από πλευράς φάσεων και η Ανόρθωση ήταν αυτή που μπορούσε να ανοίξει το σκορ σε δύο φάσεις με τον Ντούρις. Από τα μέσα του α’ μέρους και μετά η Αλκή είχε κι αυτή καλές στιγμές, αλλά ο Ουζόχο και η αστοχία δεν της επέτρεψαν να ανοίξει το σκορ.

Στο β’ ημίχρονο, η Αλκή έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη κι έστειλε κάποια προειδοποιητικά… πυρά με Κυπριανού, Μπελαμεϊρί και Σπόλιαριτς. Ο Ουζόχο στέρησε το γκολ στους δύο τελευταίους, αλλά στο 66’ δεν μπορούσε να αντιδράσει στην βολίδα του Ιβάν Κάρλος που αφού η μπάλα βρήκε στην οριζόντια δοκό, κατέληξε στα δίκτυα. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό και έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη.

Αλκή (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Κυπριανού, Σερφά, Φλόρες, Σταρόκιν, Ιβάν Κάρλος, Μ. Σπόλιαριτς, Γκαντάτσια, Στ. Κωνσταντίνου (65’ Τριμπό), Μπελαμεϊρί (90’ Χαραλάμπους), Τραϊτσέφσκι.

Ανόρθωση (Γιούρχεν Στρέπελ): Ουζόχο, Κοφί, Σίλντενφελντ, Ράγιος, Φιλίππου (80’ Νικολάου), Π. Κωνσταντίνου (63’ Γιωργαλλίδης), Οικονομίδης, Πράνιτς (86’ Κώστα), Ιωάννου, Στεφανέλι, Ντιούρις.

Σκόρερ: 66’ Ιβάν Κάρλος.

Κίτρινες: 71’ Σταρόκιν / 74’ Ιωάννου.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ Βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Β’ βοηθός: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Τέταρτος: Βασίλης Δημητρίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ