aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ματσάρα» στην Πάφο

Με το σπουδαίο παιχνίδι, από βαθμολογικής και όχι μόνο άποψης,  Παφιακός – Ανόρθωση (Αφροδίτη – 20:00) και άλλους δυο αγώνες την ίδια ώρα (20:00) συνεχίζεται τη Δευτέρα το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Παφιακός – Ανόρθωση: Ματσάρα με τα όλα της στην Πάφο μεταξύ δυο ομάδων που διψούν για το τρίποντο. Οι κυανόλευκες ομάδες διεκδικούν την είσοδο στην τετράδα και η νίκη στο μεταξύ τους αγώνα αποτελεί μονόδρομο.

Ο γηπεδούχος Παφιακός που είναι στην κορυφή με 14 βαθμούς έχει να διαχειριστεί και την απραξία των 12 ημερών, αφού το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι στις 08 Δεκεμβρίου.

Ο Μίλαν Γκρέσιτς είχε το χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και να βελτιώσει τις αδυναμίες τους. Η Ανόρθωση έχει να αντιμετωπίσει την κούραση των συνεχών αγώνων (σ.σ. τρεις σε μια εβδομάδα), αλλά πάει με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί της ΑΕ Καραβά.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Το δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας θα γίνει στο «Σπύρος Κυπριανού» με κεντρικό πρόσωπο τον κόουτς των ερυθρολεύκων Αντώνη Κωνσταντίνου που διετέλεσε κόουτς της Αναγέννησης.

ΕΝΩΣΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:  Η «πληγωμένη» μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο ΑΕ Καραβά θέλει να επιστρέψει στις νίκες και η Ένωση να της φράξει το δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ