aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ματιές» του Ολυμπιακού Πειραιώς στον γιο του Οκκά

«Ματιές» του Ολυμπιακού Πειραιώς στον γιο του Οκκά

Ο Γιάννης Οκκάς ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι και δεν αποκλείεται το δρόμο προς το Ρέντη να ακολουθήσει κάποια στιγμή στο μέλλον και ο γιος του Γιώργος Οκκάς.

Γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 2003, ο 19χρονος κεντρικός χαφ (παίζει στις θέσεις «6» και «8») αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Φούλαμ, με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο (έως το 2025) το περασμένο καλοκαίρι.

Ο νεαρός χαφ πήγε στις ακαδημίες των «Cottagers» το 2020 προερχόμενος από την Under 21 της Ανόρθωσης.

Την πρώτη του σεζόν (2020-21) στην Αγγλία έγραψε 5 συμμετοχές με την Under 18 της Φούλαμ, ενώ την περασμένη περίοδο (2021-22) μέτρησε 27 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ.

Την τρέχουσα περίοδο έχει παίξει σε ένα ματς με την Under 21 της Φούλαμ, ενώ τον περασμένο Ιούνιο προσκλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελπίδων της Κύπρου με την οποία έχει γράψει 4 συμμετοχές.

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με ενδιαφέρον – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – τα έργα και τις ημέρες του Οκκά – junior στη Φούλαμ.

Συγχρόνως αναμένουν την επόμενη αξιολόγηση της αγγλικής ομάδας με ορίζοντα καλοκαιριού, σχετικά με την προαγωγή ή όχι του νεαρού Κύπριου ποδοσφαιριστή στην πρώτη ομάδα που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να δρομολογήσει εξελίξεις με επίκεντρο την προοπτική μετακόμισης του στον Πειραιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ